mucizegebelik6 Kızlar selam 🖖 3 kademeli babybjörn muadili anakucagi bakıyorum kullanıp memnun olan varmı ve yenidoğana uyku icin kullanılıyor mu cok arkaya yaslaniliyor mu merak ediyorum
Deletedmom73711 mucizegebelik6 Ya aslında alıp kullanmadım ama muadil araştırırken şu iki markayı buldum, yorumlarıda gayet iyi. Dilerseniz Trendyol’dan bakabilirsiniz, bende ikisinden birini alacağım muhtemelen.🥰 OHYO Mamma premium cotton ana kucağı
mucizegebelik6 Deletedmom73711 tcherchi de var bende dediklerine baktım canım da karar veremiyorum hangisi daha yaşı olabiliyorsa onu almak istiyorum yenidogandan başlamak istiyorum kullanmaya
Ozlemyvz mucizegebelik6 ben de ihtiyacım olursa tcherchi almayı düşünüyorum çünkü yorumları bayağı iyi ve babyjörnle aynı işlevi görüyormuş
Deletedmom73711 mucizegebelik6 Aa ben onu görmemiştim, onu da araştırayım. Bir şeyin muadilini almak her zaman daha zor oluyor, emin olamıyorsun bir türlü.🫣
mucizegebelik6 Ozlemyvz techerchi aldı arkadasim aksak kutusunu açıp bakicak bej rengi cok guzel onu sipariş edebilirim
mucizegebelik6 Ozlemyvz ayan sadece bordo rengi 610₺ inmiş arkadaşımda ondan almis bi bakın derim hepsiburadada yorumlara