zeynonunannesiiii zamloss123 12. Haftadan 20ye kadar erkek bildim sonra detaylı ultrasona girdim kız dendi hala emin değilim karnim erkek karnı gibi doktora sordum göstermiyor cinsiyeti diyor
Bilgekpn Yok artık 🙄 demek ki 5 aylık olmadan bi çorap bile alınmamalı 4-4.5 aylıkta da şaşırılıyorsa yani 😅
zamloss123 Mehtapca06 bende sevindim aslında kız bebekleri çok tatlı oluyor da ne biliyim sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah ne deyim
Mehtapca06 zamloss123 aynen öyle rabbim sağlıkla doğurup vatana millete hayırlı bir evlat başımızı yere egdirmeyip aksine gururla kaldırmanız vesile olacak evlat versin gerisi olur birsekilde🌺
zeynonunannesiiii zamloss123 ben almadım ama çevremdeki kişiler bir sürü elbise aldı hepsi boşa gidicek diye korkuyorum
Eymensmom35 zamloss123 banada 15de erkek dedi gördük bişeyler ama kordon olma durumuda var tabidetaylıya girene kadar belli olmaz yine😁
didnr_ zamloss123 kötü olmuş okadar hazırlığın üstüne ben her gıttıgımde soruyorum %90 kesin erkek dediler artık daha hıc bısey almadım ne olur ne olmaz dıye
Ruveyda_baskapan didnr_ ya hem cinsiyet değişir hem parça parça alamam öyle sevmiyorum 1 günde kılık kıyafet alıcam 1 günde de büyük eşyalar arabası beşiği falan, kafa rahat olur ohhh missss 😂
OzgeSyr_ zamloss123 aman bosver canım sıkılma hıc ben bırınden duymuştum doğurana kadar kız demişler kız biliyormuş erkek doğuyor o cok daha travmatik yine içine sinmezse farklı bi doktora da gorunursun olmadı