Gncaplt Kızlar lavaboya gittim geldim sonra bende azar azar su gelmeye başladı ve halendaha geliyor bu idrar olamaz değilmi suyum mu geliyor acaba 30 haftalık ikiz gebelik
Tgcperi Gncaplt doktora bildirin bencede eczanelerde pet gibi bir şey varmış sanırım eğer dogum suyunuzsa renk değiştiriyormuş ondan alın isterseniz emin olursunuz
tazebiranne_hg04 Gncaplt turnusol kağıdı veya eczanede satılan hazır pedler ile su olup olmadığını test edebilirsin
Sevgi0478 Gncaplt acil hastaneye git bebeğin suyu olabilir kendini garantiye al bebeği riske atma canım
Gncaplt Asiyes peçeteye koyuyorum sarı renkli degıl şefaf ve halen geliyor idrarda böyle bişey oluyormu acaba
Gncaplt Tgcperi halen geliyor idrar olsa böylemi oluyor acaba daha önce hic olmadı ama sızıntı gibi akıyor
Kvrck-123 Gncaplt Rabbim sağ Salim kucağınıza alacağınız günü de nasip etsin inşAllah. Mutlu, huzurlu ayrılın hastaneden. Rabbim yavrularınıza kavuştursun tez vakitte inŞAllah. 🤲🏻
charlottececi Gncaplt hayırlı olsun. 🙏🏻 Hic uzulmeyin soylemesi kolay biliyorum ama; iyi olacaklar insallah. Bol bol sut sagip goturursunuz. 30. Haftaya kadar karninda tutabilsen yeter demisti yenidoğancı doktor arkadas. İnsallah hemen toparlarlar 🙏🏻
Gncaplt Nurcansevmis aynı şuan değışen bişey yok makinalara bağlılar inşallah kendilerini toparlayabilirler 🤲