Bir önceki postum numara verdiğim için silinmiş numara kapatıp tekrar paylaştım
Arkadaşlar Hobidik sayfasında ki müşteri hizmetinden hiç memnun kalmadım.
Ben ürünümü sipariş verdim 2 hafta önce carsamba günü 2 hafta boyunca bana hiçbir mesaj görsel bilgilendirme yapılmadı en sonunda ben mesaj attım hiç bir görsel bilgilendirme yapmadınız ben ürünün son halini merak ediyorum payalsir misiniz bilgilendirme yapacağız zaten dediler gelecek hafta çıkacak ürün dediler ben de ozman 3 haftaya sarkıyor ona göre söyleyin bilelim yaptırırken dedim anlatabildik mi gün hesabı yapmayın bilmem ne felan diye kendi kendine haklı gibi ters cevaplar verdi bekledim bekledim dün akşam bana kargo mesajı geldi yurtiçi kargodan
Ertesi gün yani bugün öğlen ürünü verdik diye mesaj attılar.
E ben bı son haline bakmak istiyorum doğru renk yapıldığı isim doğru yazıldı mi istediğim desen var mı detay konuldu mu işimi Ayşen desem Ayşe yazsa gitti param haksız miyim vesselam konulmamış da ben neden sormadan çıkardınız diyorumher anneler bunu istedi diyor ya ben istemedim ama bana sordun mu belki ben öyle istiyorum ben rahatsız olsa çıkar derim ya da gleince çıkarırım ucuz da yapmıyorlar kart ya da havale çalışıyorlar parayı al hicbirsey bekleme biz istediğimiz gibi ekleyeleim çıkaralım sana gönderelim böyle bir terbiyesizlik var mı bir de haklı gibi tersliyor herkese fotoğraf mi atacağız bilmem ne atacaksın tabi yanlış yaptıysan seninlei uğraşacağız.
Bunları biz simarttik böyle dünya kadar güzel yapan ilgili sayfa varken nereden denk geldim bilmem ki