bahar_ayax kızlar aşırı akıntımmm varr Boyle beyaz puturlu bazen de şeffaf ama cok fazla oluyo dun acilde doktor ultrason dan bakınca da bebegin suyu fln iyi dedi korkuyorum sızıntı mı fazla fazla geliyo cunku
glsmsny bahar_ayax ben de 28. Haftadayım benım de akıntım oluyor sık sık. Doktora sormadım ama gıttıgımde soracağım. Normal diye okumuştum doğuma kadar
prenseskizim78 bahar_ayax benimde bundan korkum var doktorum her iht karşı enfeksiyon için tedavi uygulayalım dedi
Eslemmiraaa bahar_ayax valla canım benimde sıvı sarımsa akıntım çok oluyor buda normalmiş özellikle sıvılaşması korkma, onun haricinde güzel gidiyor yarıladık yoku az kaldı
bahar_ayax Eslemmiraaa 2 gündur baya akıntım oluyo önceden de oluyordu ama fazlasıyla yogunlaştı iç çamaşırım resmen hafif hafif ıslanıyo sızıntı fln olsaydı derdi dimi suyu dedi
Eslemmiraaa bahar_ayax canım son aylarda akıntı sıvılaşması normal eğer bi sızıntı olsa amniyon sıvısı durmaz sürekli akar ve ayaklarına kadar iner bence korkma ama mutlaka doktoruna danış ben her gün iç çamaşırı değiştiriyorum akıntı yüzünden bana normal dedi doktorum 27 haftalık gebeyim amniyon sıvısı berrak su gibi dedi ve akıntı ile karışık gelmez 😘
ebru2871 bahar_ayax belki enfeksiyondan dolayıdır belkide bende 27+2yiz az az akıntım var ama senin dediğin gibi gelmedi şuanlık
Sultan133 bahar_ayax pembemsi ve kahverengi olmadığı sürece normal bi durum aynı durumu yaşamış ve hala 38. Haftam da yaşayan biri olarak söylüyorum günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum günlük ped kullanıyorum doktoruma da sormuştum koyu renkte olmadığı sürece bi sorun yok demişti
bahar_ayax Eslemmiraaa sagol cnm bnm Allah razı olsun valla insan ister istemez tedirgin oluyo başından beri akıntım var baya yogunlaştı ondan korktum