hunilimom Berf123 bana göre çok gereksiz yanı evet yandan açıp emzirmek kolay ama desteksiz olduğu icin uçları belli ediyordu benim yada aldığım sütyenden olabilir ama bu sefer normal sütyen kullanicam
Fatma011 Berf123 bana göre sadece dışarısı için uygun hani acil durumlarda misafirlikte felan yoksa evde hiç gerekli değil 🤷🏻♀️
Nazlimom Berf123 4 gün oldu doğım yapalı emzirme atleti giyiyorum belimi sarıyor hemde sütyen askıları çıtçıtlı sütyen gibi kullanımı rahat sütyeni dışarı cıkarken kullanırım sadece heralde🌸
ebru2871 Berf123 emzirme sütyeni daha zor onunla uğraşana kadar normal sütyenle daha rahat edersin almak istiyosan 1 tane al denemiş olursun rahat ediyosan daha sonra 2,3tane daha alırsın
Berf123 ebru2871 telsiz dolgusuz yumusak normal olanlardan almayı düşünüyorum suanlık hem daha uygun fiyat
bluees1207 Berf123 görümcecim bana lcw dan emzirme atleti almış göğüs kısımları kalın sütyen giymene bile gerk yok ve çok rahat bence sütyenden se öyle birşey almak daha mantıklı gibi. Ben daha emzirme dönemine geçmedim ama denedim ve çok kullanışlı geldi