Askiletotomsu Hangi bolgelerimize sürmeli, günde kaç kez uygulamalıyız? Çatlak için ben madecassol ve kantaron yağı kullanmayi düşünüyorum Bı iki denemem oldu henüz, başladım diyemem Sizlerden de öneriler gelsin mi ?
yeniklasor Askiletotomsu goguslerinin altını unutma derim ben hep göbeğime sürdüm azıcık kalçama sürdüm hic çatlağım yok ama aynada goguslerimi görünce şok oldum 🙈
Feyza-nur Askiletotomsu 3 aydan sonra başladım karın ve karın çevresi göğüsler ve bacaklarıma sürdüm dizlerime kadar 😂 mustela kullandım günde 1 kere ve dogumdan sonrada 3 ay filan kullandım
Mevaninannesiii Askiletotomsu nerene sürersen sür çatlayacağn varsa çatır çutur çatlıyorsn🙈 tecrübeyle sabit ✋
Cansugamze_ Bnm karnımda kaşıntım çok olmuştu çatlıcak sandım ilk hamileliğimde kantaron yağı bebek yağı falan sürmüştüm ekstra çatlak kremi almadım ama 1 tane bile çatlağım olmadı şuan 2. Hamileliğim arada yine bebek yağı sürüyorum kaşıntı yok bakalım nasıl olcak 😂
yeniklasor Askiletotomsu Karnınızın gerildigini kasindigini anliyosunuz hele ki o zamanlar günde en az 2 kez sürmek lazım . Ama gogusleriniz falan dolgunlastiysa başlayın derim genişledikçe catliyo siz farkında olmadan. Ben 25 den sonra başladım sanırım tam hatırlamiyroym ama 30. Haftadan sonra daha çok kaşınmaya başladım hiç aksatmiyorum sabah akşam mutlaka sürüyorum
Askiletotomsu Mevaninannesiii 😂😂😂 belki doğru ürün kullanmamissinizdir? Ne kullandınız da catladiniz 😔
Mrvsmt2502 Askiletotomsu ben 12 hafta bitince başladım ilk 3 ay önerilmiyor karna masaj. Hakiki zeytinyağının asidini çıkarıp sürüyorum ekstra bi yağ almadım. Nereye sürmeniz gerektiğine siz karar vermelisiniz mesela benim evlenmeden öncede kilo alıp vermeden dolayı ön bacağım çatlamıştı hamilelikte de kilo alınca oralarımda 1 2 çatlağım oluştu. Karnımı göğüslerimi üst bacaklarımı yağlıyorum her gün akşam yatmadan. Genetik olduğu söyleniyor annemle ablam haritaya döndü ama benim bacağımdaki 1 2 çatlak harici çatlağım yok zeytinyağına bağlıyorum 💃
Askiletotomsu Mrvsmt2502 zeytinyağının asidini nasıl alıyorsunuz Birde zeytinyağı yapış yapış his bırakmıyor mu
Mrvsmt2502 Askiletotomsu Kullanacağım kadarını tencerede fokurdatmadan 15 20 dk kaynatıyorum aylık falan yapıyordum. Hayır aksine zeytinyağı daha kolay emiliyor sadece yatakta benim yattığım kısım biraz batıyor ama çok değil oda yani yemeğe katar gibi dökmüyorum elimle sürüyorum az az harika nemlendiriyor ertesi gün bile fark ediyorsun
yeniklasor Askiletotomsu Öyle olsa dışardan da belli olurdu görürdünüz demekki tam o catlicak evreye gelmemiş ilerki zamanlarda daha da dolgunlasicaktir ihmal etmeyin ben görünce şok oldum çünkü 😄
Ecz1anne 11 haftalığım, memelerim çok büyüdüğü için meme üstü ve altına, karın ve popoya liearac kullanıyorum 2 haftadır. Her gün değil ama iki günde bir duştan çıktıkça sürüyorum, onun dışında tüm vücut nemlendirici sürerim hep duşlardan sonra alışkanlıktır bende.
NM_mom Haftamdayım sağ memem büyümüş gibi geldi ayna da bi baktım altı kırmızı kırmızı çatlak başlangıcı bio oil sipariş vermiştim karnıma sürerim öyle dursun diye hemen onu sürmeye başlıyıcam 🥴