gunesimvebenn Kızlar rüyamda hamile kaldığımdan beri erkek çocuğumun olduğunu görüyorum sizce tabiri nedir.Sizlerde gördünüz mü 😀
Mouradi gunesimvebenn Bende hep erkek görüyorum 1 defa kız görmüştüm ama 😅 cinsiyeti bilmiyorum hala 20 haftada gidicem inşaAllah kesin öğreniriz onda
Fatma29 gunesimvebenn ilk hamileligimde hep erkek gördüm oğlum oldu. 2. De bir kere kız isimlerine bakıyorduk ve kızım oldu :)
glsmsny gunesimvebenn evet ben erkek çocuk gördüm cinsiyetı ögrenmeden. rüyamda ultrason da doktora pıpısını gösteriyordu😅erkek bebegımız olacak inşallah☺️
1299 gunesimvebenn bende ıkı oglumdada hp kız görmüştüm tersı cıktı bı seferde sadece yenı hamıle oldugum zaman 1 kez erkek bebek gordum yıne tersımı cıkar blmıyorum😀
starmom gunesimvebenn ben hamile olduğumu bilmiyorlen bir gece rüya tördüm trende benim kucağıma güneş gibi parlatan bir erkek bebek veriliyordu bu rüyayı farklı günlerde iki kez gördüm 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum %100 erkek olacak diye düşünürken prensesim 21 haftalık oldu bile 😄💖
Sevoz Bende erkek gördüm erkek çıktı😄 annem kız görmüş ben olmuşum mesela. Tersi mi çıkar doğru mu çıkar bilemiyorum ama ben rüyada görülen çıkar diye biliyorum kendimce 😊 sağlık olsun da önemli değil gerçekten
Zeh123-ra gunesimvebenn kız benim tersi oldu cinsiyet öğrenmeden önce hep erkek şimdi cinsiyeti biliyom kız bu sefer hep kız görüyorum
Damlademir gunesimvebenn bende hep erkek gördüm aşermelerimden herkes erkek dedi ama kızımız olucak inşallah 💖😂
Ozcnbsraa gunesimvebenn bende aynı şekilde hamileliğimin başından beri erkek gördüm ama kızım olacakk 😃
Ozlm0916 gunesimvebenn ben 3 kere rüyamda kızımın olacağını gördüm şuan 22 haftalık olduk oğlumla rüyam tersine çıktı benim 😊😇🥰😍