Zeyson Son 24 günümüz kaldı bizim 25 nisan planlı sezeryan olacagız inşallah🤲 bazen aşagıya o kadar çok baskı yapıyoki her an çıkacakmış gibi hissediyorum sizlerde durum nedir😊
kahvesever__ Zeyson benim bebeğimin hareketleri azaldı neden acaba geçen doktorada sordum yeri daraldı için hareket etmesi zorlaştı dedi bizim ki de allah kısmet ederse 29 Nisan
Sevgi02020 Zeyson son 40 gün ilk gebeliğim doğum şeklim beli değil uykular haram halsizlik ağırlık üzerimde
caganin_annesi kahvesever__ benimde ya üç gündür doğru düzgün tekmelemiyor, evet hareketi var ama beni huzursuz edecek kadar az. 37 haftalık olduk siz kaç haftalıksınız?
Zeyson kahvesever__ yeri daraldığı için zaten son haftalarda daha az hareket edermiş cnm bizimkide artık tekme atmıyo ama karnımda acaip saga sola hertarafa baskı yapıyo😊
kahvesever__ Zeyson sadece bir yerde toplanıyor taş gibi oluyor önceden vuruyordu şimdi vurma fallan yok sadece taş gibi Oluyor toplanıyor bir yerde
Zeyson kahvesever__ o bendede sürekli oluyo ya özellikle ayakta hareket ederken cnm ama normalmiş eger baş aşagı döndüyse normal doğuma hazırlıkmış
kahvesever__ Zeyson benim ki zaten aşada diyordu doktor kafası normal doğum olucak allah izin verirse
Tugcely Bizde 37+3 olduk daha ne Olucağı belli değil artım doğurmak istiyorum 😀 Pazartesi çatı muayenemiz var bakalım