mavisevdamm_m Eda_Esen inşallah ya tecrubesizlik zor oluyor hayırlısıyla alalım kucagimiza inşallah 🤲
mavisevdamm_m Extreme34 aynen öyle insanın hevesi kırılıyor bir de perdeden dolayı yer yok gelisemiyor deyince hepten korktum
mavisevdamm_m Demirssmomm evet çok güveniyorum.. bir de yenidoğan hemşiresi eşimin kuzeni nst çeken de ablamın komşusu hepsi çok ilgilendi doktorda onlardan dolayı ekstra ilgileniyor o yüzden çok memnunum.. acaba benimle aynı şeyi yaşayan var mıdır bebekleri kuveze girdi mi onu merak ettim
Gamzemlk mavisevdamm_m perşembe günü kontrole gittim normalde her hafta 250-300 gram alan bebeğim bu hafta 20 gram almış şok oldum ve boyu da 2 cm kısalmış nasıl olur anlamadım. Doktorda emin olamadi yanlış ölçmus olabilir yanilma payı çok yüksek pazartesi tekrar gelin dedi benimde canım çok sıkıldı ama kesinlikle bir yanlışlık var
mavisevdamm_m Gamzemlk aynen öyle benimde çok canım sıkıldı bugünden beri mahvettim kendimi düşünceden.. bilemiyorum aynı makine sonuçta aynı doktor yanlış olur mu
Tospikkkk mavisevdamm_m endiselenme kilosu iyi haftasida iyi rabbim hayırlısını versin içini karartma Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz
1eda8 mavisevdamm_m ciğer geliştirici vuruldum küvezr girdi ama bence girmeyebilirdi yarım gğn solunum desteği verdiler sgk dan para almak için yatırdılar resmen 34 haftalık bile girmeyen bebekler var ben bebek hemşiresiyim korkmaa gebeliğimizin çoğu bitti bu saatten sonraa korkmaa
Rengarenkk Herkes yazmış ama bende yazim , mümkün olduğunca sol tarafınıza yatın. Ve protein ağırlıklı beslenin. Et süt yumurta kefir yoğurt. Doktorun söylediği şeyler bu sadece. Şekerim olduğu için ben muz pekmez vs tüketemiyorum.