Meva42 Kullaniciadii negatif,ayrıca kahverengi kırmızıya döndü gibi adet olacağım galiba o yüzden umudum kalmadı bu ay :(
Esmay minik_kuzumm bende de belirti yok canım. Her gebelikte belirti oynayabiliyormuş. Hayrlisi olsn insAllah vardir
Beyza-M Bende günümün geçmesini bekliyorum dayanamıyorum yarın çıkıp alıp denesem mi acaba bı test ?bugün sırf denememek için dışarı bile çıkmadım 😑 7 Nisan
Tugba_usa Beyza-M Bende senin gibiyim test yapmamak için direniyorum😅😅 günümün gecmesini bekliyorum biran önce gel 7 nisan♥️
Gizemmdgru Benim bat 11 Nisan ama bu ay da umudum yok gibi. Başka baharlara kaldık gibi. Adete 6 gün var dün test yaptım negatifti halbuki beliritler var gibiydi. Zihnim bana oyun oynuyor galiba yine. 🥺🥺
Esmay Beyza-M hayrlisi olsun canım bende eleneceğim sanırım dayanamayıp test yaptm negatif 2 gun var 🥴😐
Tugba_usa Beyza-M Canım ağlama üzme kendini herşeyin bir vakti var zamanını bekliyor öyle düşün mübarek bir aydayız bol bol dua edelim Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah ❤️
Beyza-M Esmay canım ne diyeyim bilmiyroum gercekten üzülüyorum rabbim boş koymasın kucagimizi. Artık başka şeylerden şüphelenmeye başladim soru açtım bir fikrin varsa yardımcı olur musun bana. Yoruldum bu surecten 😔
Beyza-M Tugba_usa inşallah canım sizlerin bari bu ay yüzü gülsün birilerimiz bari dileğine kavuşsun 🤲 kürtaj olduktan sonra oldu böyle. İlk denememde hamile kalmıştım ama bu sefer olmadı acaba tüpler mi tıkalı ya da rahimde yapışıklık mi oldu ki
Beyza-M Bebegimizolsundu sabahtandir ağlıyorum eşim geldi biraz konuştuk daha iyi oldum ama üzgünüm hala elden gelen bir şey de yok.. inşallah sizlerin yüzü gülsün canım 🌸