Mooncrown9596 Iyi gunler arkadaslar..ben 7martda kurtaj oldum bebek gelisim gostermediyi icin..kurtajdan sonra martin 28i,29u,31i korumasiz cinsel iliski oldu..Hamile kalma sansim varmi?kurtajdan sonra adet gormeden hemen hamile kalan oldumu?
Aslanmom1 Mooncrown9596 Geçmiş olsun. Zaten rahim toparlamadıysa gebelik oluşmayacaktır isterseniz deneyin ama tutmazsa yıpranabilirsiniz. En iyisi biraz bekleyip psikolojik olarak da rahatlamak. En azından bir adet görün ki betanız sıfırlansın
58ee Mooncrown9596 adet görmeden hamile kalanlar duydum sonucunda sağlıklı olan da sağlıksız gebelik yaşayan da rabbim bilir orasını kendı düşüncemi söylemek istersen doktor bize 3 ay korunma dedi dediğini de yaptık korumayı bıraktığımda hamile kaldım 😴
Melekk8 Mooncrown9596 canım ben ne olur ne olmaz diye üç ay korundum bu süre zarfında folik asit kullandım bu ay korunmayı bıraktım yumurtlama takibi yaptım ama eşimin nöbetine denk geldi değerlendiremedim bu ay olmadı yani birdahali aya inşallah🙏🥰
Mooncrown9596 Babysharkk soyledi ama tedavi icin soyledi ki korunun hamile kalma tedavi alin ewinizde sende sonra kal dedi..yani bebeyin gelismeme nedenini oyrenin onleminizi alin sonra kal dedi
Mooncrown9596 Mucize7 tebrik ederim canim..sen korunmussun ben korunmadim imsAllah hayrlisi olur hakkmzda
Bebeto2 Mooncrown9596 rahim zarar görüyor o yüzden bekleyin siyolar ben 4 ay bekledim 4 ay snra ilk denemede hamilelik oldu Alllah gönlüne göre versin