yagmurrrra Gizemlili zaten sadece kediden geçmiyormuş yediğimiz sebzeden bile geçebilirmiş. Benimde evde 3 kedi😂 bebişin yanına kıvrılırlar artık 🤦🏻♀️
anneyim96 Damladamla123 benimde tavşanım var evde besliyorum kimsenin ne dediği umrumda değil bi sakıncası olacağını hiç düşünmedim düşünmem de
gizzzy35 tazebiranne_hg04 Yanlış biliyorsunuz. Önerilmiyor diye birşey yok sadece tuvaletini başından beri eşim temizliyor. Onun dışında sokakta ki kediler bile hep kucağımda oldu hamilelik boyunca. Toksoplazma testim de negatif senelerdir kedi beslememe rağmen. Yani o bakteri kediden bulaşmıyor sadece. Ayrıca bebeklerin bağışıklık sistemi içinde çok iyi evcil hayvan. Yanlış bilgi vermeyin lütfen insanlara
tazebiranne_hg04 gizzzy35 Ben doktordan duyduğum öneriyi söyledim bunu kendim uydurmadım her hamile kadın belki bu ufak da olsa riski almak istemeyebilir herkesin kendi kararı yanlış bilgi değil.
ahmetinoznuru Novaa çok istiyorum aslında babamdan dolayı alışkınız ama eşimin ailesi de katı o konuda elimi bile değsem elini dokunma hemen yıka diyorlar bebişten dolayı hele hiç sıcak bakmıyorlar önce binadakilere alışsın diye bekliyorum ben de 🤷🏻♀️
tazebiranne_hg04 Ceycey22 Kedi taşımıyor evet dışkısından bulaşabiliyormuş herkesin kendi kararı 🤷🏻♀️
Novaa gizzzy35 Bazı doktorlar duygusuz bence. Sorun olmayacağı halde evden gönder deyip kestirip atıyor aile de mantıksız bir şekilde araştırmadan başka fikir almadan tamam diyor. Sonra da terk ederek o canın vebalini alıyorlar işte😕