Ağustos annesiyim. Herkes bekle daha erken dedi fiyatlar uçtu. Bende beklemedim. Mart ayında trend yolda bebek kıyafetleri indirimdeydi dayanamadım oğluşuma aldım. 6 tane yeni doğan zıbın, 2 tane biri 10 lu diğeri 5 li hastane çıkışı aldım. Ağustosun ortasına geliyor doğumum Allahın izniyle. O yüzden çoğu kıyafetini 3-6 ve 6-9 aylık kışlık ve baharlık aldım.şubat ayında da Bebeğin battaniyesini aldım bir tane kalın iki tane müslin olarak. Nevresim takımı yastık aldım. Avent biberon takımı süt sağma pompası aldım. Ocak ayında bebek arabısı ve pusetini, banyo havlusu prima bebek bezi indirimdeydi e bebekte stok yaptım. Bugünde bimden küvet maşrapa kova anakucağı silikon önlük çıngırak mama sandalyesi aldım. Eksik olarak bebeğin beşiği çorap deterjan bebek yağı pişik kremi ateş ölçer tarak tırnak makası termometre şapka bebek deterjanı bebek odası halısı perdesi gibi… Eşyalar kaldı bu arada 23 haftalık hamileyim. Bir yandan çalıştığım için fazla zamanım kalmıyor bir pazar izinliyim. Yavaş yavaş odasını düzene koymaya çalışıyorum