gbdl2023 Hanımlar biraz saçma gelebilir ama gebelik testini internetten alan var mi güvenilir Trendyol da baktım ama emin olamadım sabah bi erken gebelik testine 30 TL verdim Trendyol da aşırı uygun
trakyalikizce gbdl2023 ben bir kez trendyoldan aldım güvenilirdi evet ama kargoyla beraber aynı parayı tutuyor boşuna beklemek oluyor eczaneden alman daha iyi
Gulguzelim gbdl2023 canim ben alıyorum gecen hatta ovilasyon aldim lubolquick marka içinde gebelik testinde vardi 3 tane kullaniyorum doğru sonuç veriyor sanırım koskoca negatifi gördüm yine😀
Mehtapca06 gbdl2023 ben 100 lu gebelik testi söylemiştim internetten hamile kaldigimda onlarla öğrendim hatta çok aldığım için resmen hamileliğimin ilk zamanlarını onunla takip bile etmisligim var 😂😂
Nurem20 gbdl2023 canım bende aldım bugün elime ulaştı 15 adet normal kaset tipi 63 e aldım eczanede normal kaset testler tanesi 7,5 olmuş ☺️
Gulguzelim gbdl2023 hepsi buradan aldim uygundu hangisi uygunsa ordan alıyorum ama trendyoldan surekli alışveriş yaparım.problem olmuyor
Mavilisa Mehtapca06 o zaman gün aşırısı yapmissinizdir😄 ya bende gebelik bekliyorum. Yumurtlamadan 12.gunu bugün. Dün kaset test yaptım negatifti. Dünde adet olmam gerekirdi. Siz ne zaman pozitif gördünüz?
Nazendehanim gbdl2023 ben ovulasyon testi aldım 2 tane de gebelik testi vardı içinde fiyatı da eczaneye göre çok uygundu , ovulasyonlar bozuk çıkmadı hepsiburadadan almıştım
ikicocukluhayat gbdl2023 trendyolda erken gebelik testi almıştım uygun diye negatif çıkmıştı bir gün sonra dört liralık kaset testte pozitif gördüm hamileymisim trendyoldaki erken testlerden olduğu için ona kesin olarak inanıp çok üzülmüştüm boşu boşuna
Pcoslubiranne gbdl2023 ben hep netten aliyordum hatta en son 50 tNe test aldim gelmeden hamilr kaldigimi ogrendim.online czane siteleri var oralardan bak cok daha uyguna geliyor.Erken gebelik testi almaya gerek yok.