trakyalikizce Seymasezer maalesef daha 8+3 üz ama meraktan çatlıyorum 12. haftadan sonra doktoru sıkıştırmaya başlayacağım 🤭🤭🥰
benito Seymasezer henüz 8+0 dayız ama etrafımdaki herkes kız diyor ☺ 3.aya girince doktora sormaya başlayacağım her kontrolde 🙏🏻👼🥰
-MinikveAnnesi- Seymasezer 12+5 iz gecen gün kontrolde doktor erkek olarak tahmin etti bir sonraki kontrolde netlesirmis
Habus -MinikveAnnesi- yok canım hiç çıkıntı yoktu. Bakalım ben de alışveriş için bekleyeceğim ama doktor net konuştu bilemedim
-MinikveAnnesi- Habus ya bizimkinde çıkıntı var ama pipiye de cok benzemiyor gibi o yüzden güvenemedim 😄 sonraki kontrolü merakla bekliyorum
Habus -MinikveAnnesi- daha çok minikler ya o yüzden belli olmuyor da olabilir 🙈 ben de 16. Haftayı bekliyorum bakalım inşallah değişmez ❤️
Rosea Seymasezer 8+0 bugün 🐥🐥 beklemedeyiz benim yüzde elli erkek diyende var kız diyende var ama ni çirkinleştimm ya kız gibi hissediyorum 🤣🤣
smglplt1453571 12+5 haftaligiz ikili tarama testi yaptım haftaya belli olacak cinsiyetinde doktorum tahminde bulunmadı daha erkenmis 13 haftalık olduğunda kendini belli eder dedi hakkımız hayırlısi neyse o olsun sağlıklı olsunlar da cinsiyeti önemli değil
Seymasezer Rmutlu mide bulanntınz oldu mu ? Basen büyümesi felan :) belirtiniz neydi bende kız hissediyorum cünkü
Rmutlu Seymasezer bulantım kusmam olmadı fakat huylanmam koku hassasiyetim oldu karnımda yuvarlak erkek karnı gibi büyüyor 😀 basende büyüme olmadı henüz🙈