Deletedmom_110 Nasıl gidiyor kızlar ne durumdasınız😍 Alışverişlere başladınız mı kaçıncı haftadasınız cinsiyetler ne hadi kaynaşalım❤️
FHKK Deletedmom_110 26+4 canım sen kaç haftalıksın şükür herşey yolunda, bel ağrısı vs bunları saymazsak 💕
Ozge Deletedmom_110 22+4üm. Sonunda dolabını aldım😂 artık kıyafetlerini almaya başlarım 30.haftada yıkayıp ütülemeye başlarım ağırlaşmadan
Asilem1 Deletedmom_110 24+6 dan selamlar 🤓 bende dolap şifonyer aldım kıyafet bakım ürünleri tabi hepsi tam değil ucuz buldukça bide beşik vs 🥰
ayseguuuLLL_ Deletedmom_110 26+2 bizde💙🤰 çoğunu aldık azı kaldı inşallah kalan sürede de onlarıda tamamlarım 🤗
Deletedmom_110 FHKK 24 olduk bizde🌸 İştahımız çok açıldı doymak bilmiyoruz 🤭 Bel ağrısı bacak krampları arada oluyo
Deletedmom_110 Biz minik kızımla 24 e girdik bugün 💜 Kıyafetlerimiz bitti büyük ihtiyaçlarımız kaldı beşik bebek arabası vs iki ay kala alcaz😇
Deletedmom_110 Ozge bende 30 da başlamak istiyorum yıkayıp ütulemeye🌸 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍
Deletedmom_110 Ballmom22 toplu almayı düşünenlerdensiniz galiba aslında o da mantıklı hepsi bir anda çıkıyor bende beşik araba puset vb şeyleri toplu almayı düşünüyorum Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤️😇
Deletedmom_110 Momandbaby3 ben iki ay kala düşünüyorum beşik vs oda yapmıycam zaten sağlıkla gelsinler inşallah 💗🤲
Crystal Deletedmom_110 yarın 24 olacağız bizde 😍kıyafet aldım ama eksik olduğunu düşünüyorum 😅 izne ayrılayım bi haftaya bebeğim için yoğunlaşacağım artık 😍yatak dolap ve halımız alındı bi de bebek arabamız . Henüz bu kadar 🙈Daha çok şey var umarım yetişir 😅
Deletedmom_110 Crystal yetişir canım ya daha zamanımız var😇 ilk olunca hep bir heyecan yetişmeyecek korkusu oluyo demi bizde de eşim benden çok stres yapıyor bir an önce alalım yetişmeyecek falan. sağlıkla kucağına alırsınız inşallah 💗
litfenama Deletedmom_110 6.ayımda tüm alışverişe başlayacağım demiştim ama her şeyi tamamlamışım farketmeden. Dolap kaldı onu da en geç mayıs başı karar verip alacağız. Sonra başlasın kıyafet yıkamalar yerleştirmeler. Şu an yığıntı halinde eşyalar. Çok fenayım 🥲
Deletedmom_110 litfenama ohh hepsi bitmiş ne güzel ben 30 dan sonra başlamayi düşünüyorum yıkayıp ütulemeye 🌸