Semrasular asliu_ ben gittim baktım hem kalmamış bide banyo setleri toplu alınca trendyolda daha uyguna geliyor BİM’de pahalıydı
Bendiyebiri asliu_ deneyemedim 😁 doğumum var bugün anca hazırlıklar bitti gidemedim ne yapalım yine gelir galiba ☺️
Umutunannesi92 asliu_ yorucu bir savaştı ama başardım çok şükür 😂😂 önümüzdeki maçlara hazırlanacağım😂😂
asliu_ burcuo ben de genel olarak oyuncak amacli gitmistim kapilar acildi benim gittigim standa kimse gelmedi urunleri inceliyodum bi baktim sagimdan solumdan toplamaya basladilar sonra incelemeyi biraktim hızlıca sectim aldim valla 😅😅
asliu_ northandmother helal olsun vallahi alabilenler olarak kendimizi sansli hissediyoruz 🥰 amin insallah hepimiz saglikla kavuşuruz bebeklerimize giydirmek oynatmak nasip olsun hepimize 😍
Zero0 https://www.hizliresim.com/tisv268 Benim aldıklarım da bunlar .bunları almak istiyordum zaten alabildim şükür😀
N_3637 Mavimiz aynen ua bende kuleye yetisemedim trendyolda 96 tl 😒 ne güzel 49 tl ye gelmişti. Artık indirim kovalayacaz 😅
durulice Denge kulesi hariç tüm oyuncaklardan, kitaplardan aldım 🤭 Avize de şansıma pembe vardı hemen onu da aldım. Sırf bime gideyim diye izin aldım iş yerinden 😅😅