Gamze__79 Sibelalagoz0 rafları alan cok kişi yoktu sanki yada bana mı oyle geldi acaba 😂birde biberon fırcadı cok gelmişti
Gamze__79 Sibelalagoz0 şanslısın canım bende o bulutlu rafı aldım baktım eşim kiracı oldugumuz için malesef ki duvarlara çivi çakmıyo geri bıraktım bende bakmakla yetindim😂
Esra-gun1 rabiasifa 2-3ay önce BİM’e geldiğinde almıştım yine maşrapa 15₺ kova 49₺ Küvet 149₺ idi ama şuan da da iyi fiyatlar alınabilir bence
Ebrar_63 asliu_ ben gittim her şey bitmişti ya tabi ben geç gittim köyde oturuyoruz eşim din görevlisi cuma namazından sonra çıktık gittim bsi kalmamıştı
Emine_eymen zeynepdurunun_annesi pikenin kumaşı sertmi yumuşakmı nasıl sizce penye battaniyemi yoksa pikemi yaz için
zeynepdurunun_annesi Emine_eymen çok sert bir kumaşı yok serin tutar bence kumaşı ben penye de aldım müslin de. Yaz aylarında uyurken üzerine atmalık bir şey kundaklık değil
Civcivim000 Duvar rafı ve çerçeve alan yok mu ya fotolarda göremedim onları almak için gitmek istiyordum ama çıkamadım daha bulamam da muhtemelen ama merak ettim😀
Civcivim000 Sibelalagoz0 sevimliymiş güle güle kullanın 😍 broşürde mobilyamın rengine uyacak gibi duruyordu o yüzden almak istemiştim ama farklıymış epey
Feyzaerturk mom1111 Ben aldım normal mağazadakilerle aynı kalite ve fiyatı çok uygun gayet kaliteli e bebek ve Civilde aynısı 300 den başlıyor ben beğendim o yüzden
MervEceSavci mom1111 mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, ne yazık ki plastik yerleri kırıldı iade ettim.