Rumeysaaaaaaaaaaaa Babytwopro mama sandalyesini beğendiniz mi bende eşime ayirttudim bir akrabası çalışıyor burda kızlar dandik dediler ama bilemedim ona göre alacam veya almıcam da
umayben Efebayram cam rende çok çok iyi canım arkadaşım kullanıyordu bim bana uzak yoksa ben de alacaktım 😔
Edanur_Dilek Efebayram cam rende çok iyi canım bende aldım meyveleri püre şekline getiriyor daha kolay verebiliyorsun bebegine
Bkyya mgcyldz nasip değilmiş zaten bulamadık ☺️ ikea ya bakmamıştım hiç oraya da bakayım teşekkür ederim
eylul27 Bende esimle beraber gittim mama sandalyesini aldim tut bunu dedim 🤣 sonra oyuncaklardan denge kulesinde çingiraktan falan aldim. Mama sandalyesi gayet iyi bence e bebektekiler cok pahalı, iş görür rengide klasik beyaz degil biz sevdik https://imgyukle.com/i/E9xa6t
Umutunannesi92 asliu_ öğlen saat 12 gibi işten çıktım savaş boyalarımı sürdüm öğle arasına girmesi bile hızımı kesmedi araçla tam beş bim gezdim birsuru şey aldım 😂😂anne yanı yatağı, ana kucağı,ahşap çerçeve, biberon temizleyici,iki paket ağız bezi, küvet, maşrapa, diş kaşıyıcı 🙈🙈
Busraaaaaaaaaaa12 zeynepdurunun_annesi pike çok çok ince imiş bende yarın iade etcem english homeden alcam 30 tl fazla verip
Emine_eymen zeynepdurunun_annesi pikenin kumaşı sertmi yumuşakmı nasıl sizce penye battaniyemi yoksa pikemi yaz için
mirage333 asliu_ valla bende ilk kez sieaya girdim. Eziliyoduk valla 😂😂 cok komikti. Eşim olmasa ben hicbirsey alamazdim o kalabaligin icinde
Ozge Busramzcgl ben de eşimi bekleyeceğim sabah kartı bırak demiştim unutmuş 😔 küveti falan önceki aktüel zamanı almıştım da oyuncaklara ve müslinlere bakacaktım. Artık kalan sağlar benimdir. 😂
burcuo asliu_ Ben de özellikle kitapları almaya gitmiştim. Güya bim evin altında ama bu zamana kadar hiç aktüel ürün alamıyordum. 😂 Saat tam 9da indim ve sonuncu kitapları alabildim. Normalde de çok utanıyorum bu şekilde alışveriş yapmaya ama kenarda durdukça hiç alamıyorum 😂 Bugün neyse ki alabildim. Bornoz falan da almak istiyordum ama bitmişti. Memlekette kardeşime söyledim o alacak kaldıysa 😂 Yalnız hareketli kitaplarda “ki” yazımı yanlış. Arkadaş, “de/da”yı ayıramayanı gördüm de “ki”yi yanlış yazan da ne bileyim. Hiç mi kimse denetlemiyor bunları anlamıyorum. “Arkada ki” falan yazmışlar. 3 kitap almıştım, 2 tanesinde var bu. Sırf hareketli diye iade etmeyeceğim yoksa çok takılıyorum bu tür şeylere 😊
asliu_ burcuo ben de genel olarak oyuncak amacli gitmistim kapilar acildi benim gittigim standa kimse gelmedi urunleri inceliyodum bi baktim sagimdan solumdan toplamaya basladilar sonra incelemeyi biraktim hızlıca sectim aldim valla 😅😅
Feyzaerturk Ana kucağı, nevresim takımı, çıngırak,diş kaşıyıcı, iki tane eğitici kitap, biberon temizleyici, cam rende, ağız temizleme mendili aldım sabah 8.50de gittim ama 200 metre ilerde bi bim daha vardı orada her şey duruyordu😂😂
GulnazYuldasova Aaaa çok güzeller kızlar ben daha hiç bir şey almadım güle güle kullansin bebişleriniz
Svvl34 Ben sabah erkenden gittim hepsinden aldım diyebilirim. Babamla taşıdık çok rahatladım 😊 Çifter Çifter aldım çoğundan. 🙏🏻 Normal yerden alsak çok pahalıya gelirdi netten hep baktık fiyatlarına, bimde baya iyiydi.. gitmeyenler koşsun…👍🏻☺️
Sevgi0478 asliu_ Bir haftadır ben bugünü bekliyordum unutmuşum ya hastalıktan Allah ım mesajları okudum şok oldum