Pinarbeki Kızlar ilk gebeligim ve doktora gitmeme daha 10 gün var neredeyse. Size danışmak istedim. Alt karın kısmında bazen ağrım oluyor bazen de belimde ama genel olarak alt katında iğne batırır gbi yalancı sancısı ki bu 🤔31+4 haftaligiz .
Belissima Pinarbeki Aynı haftafayız. O bendede oluyor. Yalancı sancı dedikleri şey. Artık doğuma hazırlanıyor vucut normal bunlar.
Belissima Pinarbeki çalışmıyorsan yat bol bol istirahat et. Kendini artık hiç bi işte zorlama. Bizde son haftalara girdik sayılır artık dikkat etmek lazım
Laurenkiz Selamlar aynıyız biz de 31+4 üz, Benim doktorum da yalancı sancı olduğunu söyledi, doktorun yanından ayrılınca alıyo beni bir panik:))) ama hersey yolunda ve normalmis arkadaslar, Benim legen kemigim agriyo sanki cart diye acilcak gibi🙈 Son haftalarimiz artik, stres yapmamaya calisalim, ben calisiyorum otururken hic sorun yok ama yuruyusum penguen gibi😂sanarsiniz 20kg aldim, 4 kilo aldim daha ama yuvarlanicam gibi hissediyorum🙈🙈 Allah hepimize hayirli dogumlar versin
Pinarbeki Laurenkiz ben 13 kilo aldım 😬amin canım inşallah. Dr skinti yok diyorsa problem yok ben henüz gidemedim az da olsa biraz rahatlıyorum burda sizlerden de destek gelince 😊