eymaHzalzusta Kizlar benim gibi uykuya doyamayan var mi yaa calisiyorum sabahlari kafami kaldiramiyorum sanki😴😴😣 doğumdan sonra da bu böyle devam etmez değil mi😦
gunaynur eymaHzalzusta ben de hep uyumak istiyorum 😴 sabah o karanlıkta kalkıp işe gitmek resmen azap gibi geliyor
Nur eymaHzalzusta Canım bende öyleydim suan 16+6 haftalık hamileyim gündüzleri uyanamıyordum geceleri uyuyamıyordum. Sadece üç gün erken kalkmaya çalış. Ben artık alıstık çok rahatladım beslenme alıskanlığım düzeldi. Sadece 3 gün içinde alıstım. Şimdi gün içinde bir saat yarım saat uyuyorum. Daha zinde daha formda hissediyorum. 🤗🤗
Ceylinim eymaHzalzusta 12+5 cnm sen hoş elimdeki programa göre 12+1 ama doktora göre ilk dediğim 😊 nasıl oluyor anlamadım önden gidio falan da demedi
Senis eymaHzalzusta bende ayniyim merak etme 😊😊geceleri uyuyamiyorun sabahta uyanmak bilmiyorum bir turlu😴😴
gunaynur eymaHzalzusta [bilinmeyen] ben 24. haftadayım değişen bir şey yok. 😃 hatta son haftalarda daha da arttı uyuma isteğim
Aysnctl Bende çok uyuyordum. Kafamı kaldiramiordum. 19 hastalığım suanda ama 13 14 ten snra geceleri uyku problemi yasiorum bence uykumanin keyfini cikar. Uyu uyuyabildigin kadar 😊
elanur ben uykuya Hasret kaldim ilk 3 ay surekli uyurdum yok boyle bisey simdide bel agrisindan ve bacagima giren kramplardan uyuyamiyorum ve agliyorumm
Aysnctl eymaHzalzusta Inan bilmiorum ama uykularim kacio kipirdamayada basladi simdi zor uykum gelio hormonlardanmi artik niyeyse