Sz1207 Merhaba arkadaşlar 6 hastalık gebeyim. Gebelik düşündüğüm anda kan tahlili yaptırmıştım folik asit değerim 4.38 çıkmıştı. Doktor sınırda düşük çok önemli değil dedi. Ardından hemen folik asit kullanmaya başladım hemen arkasından da hamile kaldım. Her gün de kullanıyorum ama yine de düşünceler beynimi kemiriyor bebeğin gelişimi ile ilgili bi problem yaratmış mıdır diye. 6. Haftada sinir sistemi tamamen kapanıyormuş ve folik asit çok önemliymiş bu dönemde. Bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan var mı ya da bu konuda görüşü olan:/
Eda3 Sz1207 kuzum korkma bir şey olmaz Allah’ın izniyle ben solgar markasını kullanmıştım o kadar güzel yükseltiyor ki düzenli kullanımda değerin yükselir🌸 bol bol salata ye maydonoz koyma ,ıspanak çiğ kuruyemiş 🌸🌸
tazebiranne_hg04 Sz1207 benimde düşüktü kullanıma başladım ve 2-3 hafta sonra hamile kaldım 3 ay boyunca kullandım şuan problem yok merak etme olmaz seninde
SunnyG Bende değere bile bakmadılar. Hatta ben kontrol amaçlı doktora gitmiştim hamilelik düşünüyorum diye. O ara hamileymişim, bilmiyordum. Folik asit yazdı doktor. Yani ki haftalık hamileyken başlamış oldum. Hiç de kafama takmadım ya olan olmuş zaten.