Bbbbs Oz4 bence hiç alakası yok dogum şekli ile ..birazda bünyeye bağlı belki..Bende ödemede vardı fazla hepsi gitti….
Oz4 Bbbbs Allah’ım size de evladiniza da sağlık sıhhat versin.. valla tebrik ederim sizi.. sizin gibi örnekleri görünce sezaryen doğuma karşı olan negatif düşüncelerim gidiyor..
Mybabe_mom Kvrckmom aynen, hemen doyuyor gibiyim ama aslında tam da doymuyor gibiyim 😅 inşallah bebeklerimiz kilo almaya devam ediyordur
Kvrckmom Mybabe_mom bence alıyordur kilo bebisler çünkü bu çok yemek yada az yemekle alakalı değil önemli olan bence gıda oranı yüksek şeyleri tüketmek ☺️
bluees1207 Esenkaplan sanırım bunu yaşayan tek kişisiniz 😊harikaymış sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız şnşallah
Esenkaplan bluees1207 ben kiloya meyilli bir insanim sanırdım 20 kg alirim ama nasip böyleymiş kilo alsak da almasak da bebeklerimiz saglikli olsun yeter ki kilo alinir verilir 😊
Tuba_63 Miray173461 Üçüncü aydan sonra bulantılarım başladı bulantı olunca 8 kilo kaybettim normalde yetmiş kiloydum işte o verdiğim kiloları aldım ve +3kilo yani 73 kiloyla doğuma girdim😊
Kaleboynutuba 3oglanannesi yaa rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah valla bende 85i görürüm diye düşünüyorum alırsamda bişey olmaz inşallah sonrasında geri veririm yeterki bebişim sağlıklı olsun kilolar hiç önemli değil
Burccfr Tgcperi yok dikkat ettim ve çok almadım zaten zayıf başlamışsınız sağlıklı beslenin gerisi bünye meselesi . Bebeğimin sağlığını düşünüyorum sadece az kaldı doğum bu ayda gerçekleşecek inşallah 🤲🏻
Marblingg Seda0662 19 haftadayim 2.5 kilo aldim tup bebek oldugundan yedigim hormon ignelerinin ictigim ilaclarin haddi hesabi yok o yuzden iki kat daha dikkatli olmam lazim 77 ile hamile kaldim suan 80 yada 79. Cikiyorum 😰 daha kac ay var
Gonull008 Seda0662 31. Haftadayım 5 kilo aldım kendi bedenim zayıfladı bu bir sorun değilmiş ama yine de kendimi güçsüz hissediyorum bu tarz bir durum yaşayan var mı :/ sağlıkla gelsin de