Deryy Melikegencl gerçek bi şokmuş ya olamazmı olur valla ben dr a gittim diyet başlattım çok kötü besleniyordum vucüdünüz kilo almaya elverişlimi yoksa sizde benm gibi oburlaştırdımı bebek 😅 Bende 50 ile hamile kaldım daha 28.haftadayım 10 kilo almışım hızlı gidiyorum Veririm ya diorum azimliyimdir ama rahatsız olyorum yani sevmiyorum kiloyu ☹️
Ozlemermez gulnurce ya ne güzel herkes az kilo almış benim 18.haftam 65 ile hamile kaldım sabah 70 dim aşırı moralim bozuldu napcam bilmiyorum çalışıyorum öyle yemeğe de düşkün değilim kusma filan hiç olmadı bende
gulnurce Ozlemermez asla bozma moralini bazen bünyeden bünyeye değişiyor bu durum. Bende bulantı ilk zamanlar çok oldu ama hiç kusmadım mesela :) yemek yiyemezken sadece abur cubur ve meyve yiyordum 10 kilo aldığıma yemin edebilirim ama tartıda hiç çıkmıyor niyeyse 😅 nasıl olsa doğumdan sonra vercez kiloları bebişlerimiz sağlıkla gelsin de 😇😇 🌸
Eslem_1 Yaseminf ben de sizin gibiyim bence kusmadığımız için de almış olabiliriz ben zayıftım hep dikkat ederdim 54-55 tim hamile kaldığımda şimdi 70 varımdır en az ve 7. Ayıma gireceğim asıl kilolar bu aydan sonra alınıyormuş sanırım ama kusmadan da az kilo alanlar var nasıl başardılar anlamadım 🤷🏻♀️ Kilo aldım ama çoğu hamileliğimi farketmiyor bile önceden spor yapmamın da etkisi var sanırım . Vücudum çok salmadı kendini sıkı duruyor hala 😅 yürüyüş yapıyorum şimdi de her gün battı balık yan gider artık 🤣
Perikizi83 Deli olcam 5,5-6 kilo aldım daha 14 haftalığım.38 yaşındayım,yaştan mı bilmiyorum.öyle aşırı da yemiyorum ve hareketliyim
Sibel83 Bugün 32 hafta olduk 10 kg aldm Yaşım 40 72 ile hamile kaldm 82 oldm bugun Boyum 173 Kızımızı bekliyorz🙏🧿🤰👨👩👧
gmzzmg İlk hamile kalınan kiloya göre mi kaç kg alındığı belirleniyor? Örneğin benim başlangıç kilom 56.9du sonra bulantılarla 55e kadar düştüm şuanda 57.3 kgyum 15.haftaya gireceğim. Neye göre hesaplayacağız :)
Ozlemermez gulnurce kendimi böyle böyle telkin etmeye çalışıyorum ama acayip taktım kafaya inşallah sağlıkla gelsinler de