Dilara9406 Ebru_Bahar_27 aynen ya bendede var o sıkıntı millet alinca veremez bende alamiyorum alsamda hemen gidiyo anlamiyorum yani napiyorum da gidiyo o kilolar 😁
snmhsnn Biranneadayi89 hızlı aldığım için dikkat edersem hızlı veririm diye düşünüyorum çünkü ben çok fazla yedim bu ara ondan dolayı az yersem telafi ederim belki tabi yiyebilirsem 😀😍 ama seninkisi ideal yani bir ayda 4-5 kilodan bahsediyorum ben 😀
Gulsahmdn1 Seda0662 sanırım en çok kiloyu ben almışım yorumlara şöyle bir göz gezdirdim 😅 22+0 haftalık gebeyim 10 kg aldım 😅😅 60 ile hamile kaldım 70 kgdeyim
Nistik Gulsahmdn1 Çok fazla almışsin kiz. Ben 27 haftaligim 10 kilo aldm doktor ona bile biraz hizli almissin dedi😂😅
hilalsahin35 merveyalcinkaya Doğumdan çıkınca tartışmadim dogumdan 15 gün sonra 12 kilo gitmişti doğuma girdiğim kilodan yani 83 ile soguma girdim 15 gün sonra 71 kiloydum 1 ayın sonunda da 67 kiloya düşmüşüm hicbisey yapmadimda tam tersi herşeyi de yedim emzirdigim için galiba kilolar hızlı bir şekilde gidiyor
Nistik BeyzaF Çok fazla sanki bende dun saglik ocsgina gitmiştim 27+3 üm 10 kilo almişim doktor fazla dedi ama neyseki zayıfsın dedi 59 kiloyum suan
Gulsahmdn1 Nistik hahaha evet farkındayım ama sen iki canlısin ye ye dediler ondan böyle oldum 😅 ama sabit kalmaya almamaya özen gösteriyorum hızlı kilo aldım kısa zaman da
ehmedzadekonul Yeni hamileyim 50 kiloyum şuan en az 15 kq almak istiyorum ne etmem gerek? İştahsizlik mide bulantisi iyi yemeye izin vermiyo (
bluees1207 ehmedzadekonul bulantılarınız tabi ki olmasın bian önce geçsin inşallah ama kilo almak güzel birşey değil ki pek istenen birşey değil bu fikri aklınızdan çıkarın 😊 8-10 kilodan fazla almamaya çalışın ben şimdiden 9 kilo aldım yana yana doğuma kaçla gidicem acabayı düşünüyorum