elmaliiturtaa Mommhappy aldım aldım küvet kova maşrapa sepet müslin nevresim oyuncakların hepsinden birer tane ağız mendili müslin bornoz pike ana kucağı biberon fırçası silikon önlük bide cifin temizleyicisi ve küvet filesi hepsinden aldım görgüsüz gibi 😂😂
Mommhappy elmaliiturtaa helal olsun valla bende aldım sen gibi çoğu şeyi 😀 en son benim arabaya göz dikmişlerdi ordan alcak manyaklar 😀
Mommhappy Mervepera ya çok işe yararmı bilmem reflü yatakları daha cok işe yarıyor ama insanın alası geliyor işte 😀
Mervepera Mommhappy reflu yatağı ise yarıyor diye duydum canım e bebekten selvi bebenin aldim kendime bunları aile evime aldılar kalmaya gelirsek onda durur yatarken diye 🙈
elmaliiturtaa Mommhappy ya banada bi ton laf söylediler bizede bıraksaydın felan diye bende ne aldım ne bırakıyım dedim arsızlıkla😂😂
Bkyya Mommhappy mama sandalyesi nasıldı ben gitmedim ama eşimi gönderdim baksın diye 🤔 kalabalıksa eğer iyi mi kötü mü bakmadan alır çıkar şimdi 😊
Mommhappy Bkyya canım bende çok açıp bakmadım. Demonte zaten kurmadım ama sağlammı dandik mi dersen kalitesi güzel kalın. iş görür bence gayet çok pahalı birseye gerek yok. İcine güzel bir minder alınabilir sadece minderi incecik
Sibel_l3 Mommhappy küvet filesi, biberon fırçası aldım tek eksiğimiz bunlardı 😂 bide cam rende aldım dursun dedim