Sinoooms Günaydın hanımlar. Hamilelikte düzenli spor, pilates, nefes egzersizleri yapanların çok daha rahat normal doğum yaptıklarını okumuştum. Bu şekilde düzenli yapıp evet faydasını gördüm doğumum kolay oldu diyen var mı? Ya da hiçbir egzersiz yapmayıp yine de normal doğumu rahat geçen? Şu an hamileyken yapıyor musunuz, ne durumdasınız?
Sbm050421 Sinoooms yoga veya pilates yapmıyorum ama yürüyüş ve eliptik bisiklet yapıyorum, YouTubeda da çok güzel hamile pilatesi videoları var onlarla desteklemek istiyorum 🤍
Damlatuurgut Sinoooms bende yürüyüş ve yoga yapıyorum en azından ağrılarmı hafifletiyor doğuma vücudu hazırlıyormuş. Ne kadar hareketli olursan o kadar rahat doğum oluyormuş 🙄
Bsrahb Sinoooms 36 haftadan sonra düzenli egsersiz plates yaptım sancılarımı plates topu üzerinde nefes egsersizleri iLe karşıladım çok faydasını gördüm son dk ya kadar
Yeniesyenianne Bende pilates veya yoga yapmak istiyorum ama fiyatlar uçmuş. Yakınımda olan bir pilates stüdyosuna fiyat sordum aylık 1200 dedi 😱
wisesmom Merhaba, ben pilates yapıyorum. Doğuma etkisi olacak mı bilmiyorum, 20li haftalardayız henüz ancak günlük hayatıma etkisi olduğunu hissediyorum. Oturma, kalkma, hareket etme ve enerji bulma bunlar daha rahat.