Busraaaaaaaaaaa12 Mikmikbuk pikenin dokusu nasil boyutu vs. Ben penelopeden almıştım harika yumuşak yumuşak var ya efsane bu nasıl acaba ben geçen sene 140 almistum
Mikmikbuk Yaaa kızlar çoğumuz çıngıraklı top aldık ya😁gelecekte bir neslin eski oyuncak hatırası olacak o toplar demekki. Bizim zamanımızdaki nostajik oyuncaklar gibi 😁🥺
Umran06 Selindrellaa daha açıp bakamadım koştur koştur işe geldim arabada duruyor. Akşam açıp bakabilirim isyersen foto gönderirim
Asseyda Selindrellaa çok ince örtü gibi havluyla alakası yok ama panço gibi ince yazın dışarda kullanımı güzel olur diye düşündüm
Smyye1B NurberaMom İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olsun😍 bizim buraya 1 tane 1tane gelmiş aldıklarım herkes bana bakıyordu bırakmak istediğin varsa bana ver diyenler bile oldu 😅
Xxz Busraaaaaaaaaaa12 çocuğuma birşey alacaktım o danbu ay bir lira bile paramız kalmadı o yüzden alamadığım için üzülüp belki bir sonraki hafta kalır diye bekliyorum
Ecrin5 Busraaaaaaaaaaa12 sabah 9 da BİM’in kapisinda bekledim küvet takimini alabilmek için neyseki aldım 2 tane getirmişler zaten 🤣
Fatos91 Ecrin5 ii yapmışsın ben trendyoldan baktım küvet seti aynı fiyata denk geliyor bim de arttırmış dedim ☺️
glsmsny Busraaaaaaaaaaa12 ben de pike ve müslin alacaktım yalnız cok ince geldı yapısı bana almadım o yüzden
Mikmikbuk Busraaaaaaaaaaa12 35 lira miydi neydi pike😁100×130 ölçüsü, fena değil yani fiyatına göre ince evet. Öyle yumuşacık yumuşacık Çok kaliteli değil haliyle😁
Oguzhanberraselina Busraaaaaaaaaaa12 bende 2 zıbın 3 paket agiz mendili bitane mama önlüğü biberon temizleyici nevresim takimi alabildim 😍
Fatos91 Asilem1 bizde akşama gideceğiz ne kalırsa artık çünkü gece rahatdızlandım eşimde tek çıkma dedi o yüzden onun gelmesini beklicem şansımıza ne kalırsa