mercimekveannesi3 Biri beni de yataktan çıkarıp ışınlasa bime keşke biz üç arkadaş gidicez ikimiz hamile biri bebekli kaç saatte yürürüz bilemedim 🤦🏼♀️
Almla Busraaaaaaaaaaa12 burda çok bşrsey yoktu zeka kartı cam rende müslin ve nakışlı pike aldm nakışlı pikeyi iyki almışım eve gelıp açınca çok güzel miş orda biri süner falan dedi sünerse sünsün dedm iyki almışım 😂😂😂😂😂😂 üst üste kule den almak istiyorduk ama malesef yoktu
Kubra_597 nmtock41 ay ben bir sürü şey aldım 🙈 baybnest, ana kucağı, mama sandalyesi, cam rende, müslin örtü, pike ve nevresim, çerçeve, çıngırak, ağız mendili, zıbın falan 😂 eşimle savaştan çıktık
Esranur_uzkan Hamisannee bütün bimi toplamışsın bize bırakmadın😂😂😂😂 allah güle güle bebeğinle kullandırsın inşallahcanım
Gamze__79 Busraaaaaaaaaaa12 ben 9 a 10 kala bimin önündeydim aldım alacaklarımı ezilirim dıye korktum ama sagsalim aldım geldim eve 😁😁
Oyku3005 bsraguruler ben zor kaptım 9.01 de oradaydım bişi kalmamıştı🤧 zor buldum küvetide başka yerden aldım🤣
bsraguruler Oyku3005 ayy şükür bulmussinuz annem aldı saolsun benimkini de 🤗 ama dediğiniz gibi çok kalabalıkmis
Yeniesyenianne Ben 2 Müslin örtü, nakışlı örtü, oyuncak top, çıngıraklı top, ilk 100 sözcük, küçük kitaplardan 4 tane ve ağız silme mendillerinden 2 tane aldım. 260 tuttu 🥲 çok şükür bunlara yetişebildim kuyruk yoktu ama kalabalık vardı.