mrkr Kızlar , midem çok bulamadığı için sabah 2 tane, akşam da 2 tane yatmadan önce kullanmayı önerdi doktorum . Günde dört tane fazla mı acaba, siz günde kaç tane kullanıyorsunuz
eslemsi mrkr gece 2 tane gunduz 1 tane iciyordum sonra sadece gece 2 tanrye dusurdum sonra gece 1 e dusurup en son komple kestim 21 haftamda suan 23um
miniktirtilim mrkr gece uyumadan 2 tane sabah kalkar kalkmaz 1 tane ogleden sonra 1 tane daba elimden gelse bi bu kadar daha icerim ama max 4 tane kullanilabiliyor :)
Deletedmom_7 mrkr günde 4 taneyi geçmemek gerekiyor gece uyumadan 2 tane alıyorum. Ertesi günü en azından kurtarıyor ertesi gün de bulantım olurda 1 tane daha alıyorum.
SunnyG Günde dört taneye kadar kullanılabiliyor zaten ama bulantın az ise daha az içebilirsin. Ben gece yatarken iki tane, sabah da bir tane içiyordum
mrkr Reflü var bende atak yaptı hastanede yattım 2 gün, o yüzden 4 kullanıyorum ama o da fayda etmiyor gibi 😕 ne zaman bitecek bu bulantılar hiç bilmiyorum..
2cocukluana Bana gece 2 yazmisti ama be gece 1 kullaniyorum o yegiyor icmedigim zaman butun gun bulanti ve kusma yasiyorum
Burcu0707 mrkr prilami sabah kahvaltidan sorna aldim.ve gece yatmadan once.gunde 4 defada renin tablet emdim.kizartma salca eksi seyler ve asitli seylerden kacindim.14 haftada rahatladim