Anneoluyorummmm 2 günümüz kaldı 😍 heyecan merak🙏🧿 bebeğime kavusacağım Allahın izniyle 🙏🙏🙏 sizler nasılsınız
Mltmsncn Anneoluyorummmm eğer bu 2 gün içinde gelmezse pazartesi yatısım yapılacak 😅 kendi gelse güzel olurdu aslında 🥲 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗
Ulkudeniz Anneoluyorummmm pazartesi ni iple çeken ben uykusuzluk dersen tavan yapiyo ilgilenmem gereken iki çocuğum daha var ne yapacağım böyle uykusuz kızlar siz nasılsınız uyuyabiliyormusunuz?😥🥰💃😴😴
KaranAlpgeliyor Heyecanlı 🤣 heran gelecek gibi hissediyorum sırtım çok ağrıyor geceden beri ara ara yalancı sancılarım oluyor pazartesi olsada kavussak 🥰
blueberyy00 Anneoluyorummmm ya çok az kalmış normalde bizim doğum tarihi de 1 Nisan bugündü seninle aramızda bir iki gün vardı ama benim kızım çok aceleci olduğu için erken geldi 15 günlük olduk bugün 🤭
Sedarda Anneoluyorummmm 35 hafta doldu bugün,pzt gün almaya gidicez muhtemelen 1 hafta sonraya gün verecek,36,37 arası alacam dedi cunku.Asiri heyecan var bende de❤Rabbım saglikla kavusmamizi nasip etsin insAllah