Sinemmmmm58 Hanimlar bu bezi kullanan memnun olan varmi hepsiburada da 2. Si 1 tlye dusuyo dogumuma az kaldi bez arayisindayim sizce nasil bez iyimi
Gaer25 Sinemmmmm58 kullanmadım ama yorumlarda 1 numaranın aşırı küçük olduğunu ve yenidoğana bile küçük geldiğini okumuştum sizde bakarsınız bi aklınızda bulunsun
Sinemmmmm58 Gaer25 yorumlari okuyum dedim ama yorum goremedim uyardiginiz icin tesekkur ederim tekrar bakaym bi
Sahsenemm45 Bende son ayimdayim ve bende indirimde olduğu için aldım yorumlara bakarak aldım deneyip gorucem☺️
Sinemmmmm58 Sahsenemm45 bende kararsiz kaldim simdi 2 paket 320 adet oluyo cokmu gelir yoksa yetermi bilemedim kullanisi falan nasil 😏
1yigitinannesi Ben kullanıyorum gayet memnunum. Hem bezini hem ıslak mendilini. Pişik,sızdırma vs yapmadı. Ben bi paket alıp kullanıp devamını ona göre alma taraftarıydım ama eşim 2.si 1 tl kampanyasını görünce aldı çoklu olarak, çok şükür bir sorun yaşamadık.
Sahsenemm45 Sinemmmmm58 sadece hepsi buradadan bakmayın yorumlara isterseniz trendyolda da çok yorum yapan oluyo sonuçta aynı marka 😉
1yigitinannesi Sinemmmmm58 ilk gördüğümde elimizde kalacak diye çok korkmuştum çok küçük gelmişti gözüme. Ama ben 36+3 de doğum yaptım bebeğim 3280 g doğdu hâlâ kullanıyorum 1 numarayı.54 günlük oldu. 2 numaradan da çoklu sipariş verdik onu deneyip bakıcam henüz denemedim 2 numarayı. Muhtemelen olur artık
Sinemmmmm58 Ranammmm peki sizce 2 paketi de 1 numarami almaliyim yoksa 1 paket yenidogan 1 paket de 2 numarami almaliyim biri 160.li biride 168 li
Ranammmm Sinemmmmm58 Birisini 1 numara al ikincisini 2 numara al çünkü bebeğin gelişimi hızlı oluyor ikisini de 1 numara alırsan elinde kalır ıslak mendilini de kullanıyorum çok güzel pişik sızdırma falan yapmadı hiç