nazliiayaz Selam kızlaar 11 haftalık hamileyim ve 3 gundür gribe ve oksuruge yakalandim 😥 malum ilac kullanamiyoruzz varmi onerisi olann 😔
OglusumuBeklerken nazliiayaz doktor bana sarmsak ye nane limon ic demisti oyle toparlamistim ama sen yine bi doktora danis istersen😊 insallah kolay atlatirsin🙏
Sydgrdl nazliiayaz evet kullanamıyoruz bende ihlamurla ve tuzlu suyla atlattım ama canım iki kere grip oldum ve ikincisi ni atlatamadım iltihap yayılmış resmen geçsin diye beklerken mecbur antibiyotik kullandım bebise zararı yok o yüzden çok fenaysan doktora git bence
Alinmavi nazliiayaz sarimsali sirkeli kellenpaca corbasi bol limonlu tavuk suyu corbasi ihlamur- bal zencefil limon uclusu - bir de gece yatmadan kasik kasik pekmez ye kuvvet veriyo cok guzel
Elabadeninannesi 1kaşık bal 1tane limon ve sıcak su balla limonun suyunu bardağa koy üzerine sıcak su sabah akşam iç düzeliyosun canım seviyosan tarçında koyabilirsin geçmiş olsn
Kekmez Bence çok fazla bitki çayı türü şeyler kullanma normal çayın içine biraz limon sık birazda bal koy çok çok iyi gelir