EcemAl Kızlar ben bugün bir duyum aldım ama bilemedim internettede kesin bir bilgiye rastlamadım. Özel hastanede doğum yapınca doğum parası alamazsın devlette doğurman lazımki destek versin dediler. Ne kadae doğru bir bilgisi olan varmıı acabaa
Muno22 EcemAl oyle bir saçmalık yok ınanma bu tur sacmalıklara 36 haftalıgım ilk günden berı ozele gıdıyorum ve doğum parssıda alıcam calısıyomusun sıgortalı bı ıste yoksa calısmayıp alıcakmısın
Kendineanne EcemAl doğum parasından kastınız sigortalı çalışansanız çalışmadığınız 16 haftalık rapor parasını toplu alacaksınız oysa eğer yanlış devlet özel hepsine veriyor. Süt parası ise sigorta şartı aranmıyor 316 TL yine devlet özel ayrımı yok. Başka da para vermiyor zaten
Mercimek2 Arkadaşım 4 ay önce doğum yaptı özel hastane de ama doğum yardımı parası aldı devlet herkeze veriyormuş onu nerde doğum yaptığının bi önemi yok bence
EcemAl girayinannesi göbeğimi gören hiç tanımadığım yan masamda oturan bir kadın topluluğu🙈😂 bende şaşırdım ama özelde oluyor ihtiyacı yokta diyebilir devlet sonuçta diye emin olmak istedim😊
girayinannesi EcemAl düşününce mantıklı ama hiç duymadım doğum parası dediğiniz çalışan annelere verilen mi
Momyyytugce Ne kadat veriyor peki devlet doğum ödemesi olarak bilginiz var mı yada başvuru yapmamız gerekir mi
EcemAl Momyyytugce belli bir haftaya gelindiğinde bir rapor alınıyormuş yanlış anlamadıysam çalıştığınız yere veriyorsunuz bunuda oranın muhasebecisi hallediyor
EcemAl girayinannesi aynen çalışan anneye izin dolayısıyla verilen para açıkçası bende bu kadar biliyorum herkes her site kafamı karıştırıyor ve 10bin civarı bir para az değil yani devlet herkese veriyormudur bunu bilemedim
Zeynp24 EcemAl çalışmayan annelerede 1. Çocuk 200 2. Çocuk 400 3. Çocuk 600 tl para yatıyor annenin adına postaheneden alınıyor
Zeynp24 Herkese veriliyor canım 2 dogumumuda özelde yaptım ve aldım 3. Gebeyim yine özelde doğum yapcm yine alırım
EcemAl Zeynp24 valla yaşayıp almış biri olarak net bilgi verdiğin için teşekkür ederimm herkesten ayrı bir bilgi kafa karıştırıyor🙈😊
fk3458 Öyle birşey yok canim 2018 yılında özel hastanede kızımı doğurdum doğurduktan sonra da gidip paramı aldım ben kim demişse yanlış demiş 😂
fk3458 EcemAl günah almakta istemem ama öyle gibi gibii belki o da öyle biliyordur he de geç boşver canım 😂❤️ özel devlet fark etmiyor postaneden gidip alıyorsun paranı
Mercimek2 EcemAl sen sigortalı çalışanın çıktığı doğum izni parasındanmi bahsediyorsun 2 ay gebelikten sonra 2 ay gebelikten sonraki paradan mi