tombis_anne34 Selamün aleyküm kızlar bugün düşündümde bakım konusunda kendimi çok ihmal ediyorum. Çok makyaj yapmayı seven biri değilim ama onun dışındaki bakımlarımda eksik açıkcası tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Nerden başlamalıyım? ben hamile kalmadan önce zayıflamak için diyetisyene gittim çünkü sağlıklı olmak aynı zamanda güzellik demektir bence tabi hamile kalınca bitti diyet şimdi ilk onceligim kendime bi koku bulabilmek ama onu bile halledemedim. Bana bir yol gosterin. Bütün enerjimi ve kendimi değiştirmek istiyorum.
Dilsay tombis_anne34 Canım bikini bölgeni sürekli temiz tut hiç uzatma tüylerini sürekli al.Kendin yapamıyorsan ayda bir kuaföre git.Eşin eve gelmeden afedersin ama seksi kıyafetlerini giyin ha göbeğin varsa bebişten dolayı salaş çok güzel kıyafetler var😊Eşin eve gelmeden deodorant ve parfüm kullan hep güzel kok..Makyajını fazla abartma kuzum far kullanacaksan toprak tonlarını kullan😊Ama eşine yapıyorsan da dikkatli yapacaksın aman nasıl olsa evdeyim deme haa😂😂Özellikle dudak parlatıcısı sür çok dikkatini de çeker eşinin🤤Saçlarını da düzleştir veya maşa yap 😊Dağınık ama bakımlı kahküllü topuz da olur😊Saçlarına da mutlaka parfüm sık😘Koku olarak da sana önerim ZARA ORİENTAL veya ZARA WONDER ROSE 😊Zaranın her parfümüne aşığım 🥰Öneririm😘
Htcerdogn tombis_anne34 bende aynı psikolojideyim :(. Aşırı kilo aldım yüzüm sivilceler lekeler doldu. Belimin ağrısından hiçbişeyden tat alamaz oldum derken kendimi saldım gitti. Ve değiştirmek için doğum sonrasını bekleyio duruyorum 😒 siz başlayın ben elendim😂
SimgeTuna tombis_anne34 Ben kendi yaptığım şeyleri söyleyeyim Her gün yüzümü diadermine yüz yıkama jeli ile yıkıyorum banyoya girdiğimde ise yüz kesesinin üzerine döküp yüzümü keseliyorum sivilcem yok gözeneğim yok denecek kadar az. Morfose un üzeri mor olan saç kremi var onu kullanıyorum saçlarım çok güzel kokuyor. Selülit görünümü gitsin diye eda taşpınar’ın at kılı fırçasını kullanıyorum. Vücudumu nemlendiriyorum. Koku ise aslında biraz kişiye özgü bir durum mesela benim üzerimde koku pek kalmaz o yüzden ağır kokular tercih ediyorum ki üzerimde kalsın hem de hafifliyor zaten yarım saat geçince. Günlük oriflame love potion bir yere giderken ise mugler alien kullanıyorum. Benim gibi koku üstünüzde kalmıyorsa nabız bölgelerine vazelin sürdükten sonra parfüm sıkabilirsiniz daha kalıcı oluyor. Saçımı kuruttuktan sonra sımsıkı tarayıp ensenin her iki kısmında iki topuz yapıyorum öyle yatıyorum ertesi gün açtığımda uç kısımlar düzgün dalgalı oluyor sıcağa maruz bırakmıyorum. Tırnaklarımı makasla kesmiyorum törpülüyorum istediğim boyda bırakmak daha kolay oluyor el kremi kullanıyorum ama el bakımını çok önemsediğim söylenemez. Ayaklarıma bakmayı seviyorum daha önce tırnağımda mantar olduğu için tekrarlamasın diye ılık suya karbonat ekleyip su soğuyana kadar bekliyorum sonra peeling ile ovuyorum üst kısmını ve tırnaklarımı vazelin ile ovuyorum düz kesiyorum ve tırnak içlerini temizliyorum. Hamile değilken genital bölgemi intim jel ile yıkıyordum ama bıraktım sanıyorum hamile değilken de çok faydalı bir şey değilmiş isterseniz araştırın. Makyaj yapmasam da kaş sabitleyici kullanıyorum kaşlarım dağınık olunca ki görüntüsü ile inanılmaz farkediyor. Bu ara ağırlaştım kimisini boşladım ama yine de ne güzel kokuyorsun ya da koluma dokunan biri anaaa kolun yumuşacık lafını illa duyuyorum🤗
tombis_anne34 Dilsay yaa tesekkur ederim kiyafet ve tuyler konusunda sıkıntı yok onlara dikkat ederim. Makyaji zaten yapmıyorum eşimde sevmez. Düğün günü eve geldiğimde sildirmişti. Ama ben yinede gözlerime falan maskara surme vs surerim lakin dedigim gibi koku konusunda kotuyum baya dediginiz parfumlere bakacagim insallah tenime yakışır bide saçlarım çok sönük ince çalı supurgesinden farksiz onun icinde oneri alabilirim
tombis_anne34 Htcerdogn doğumdan hemen sonra benim için diyetisyen yolu görünüyor. Şimdiden sordum aslında ama son aylarda oldugum icin dogru degilmis 🙈 en azından bi yerden başlamak gerek yaşım 23 ben hayattan çekilmiş gibiyim kendime yakıştıramıyorum. Ama eminim benim kadar acemi değilsinizdir.😊
Dilsay tombis_anne34 Canım ben bu şampuan ve kremi kullanıyorum saçlarım boyalı ve platin sarısı çok iyi geliyor.Saçını güzel yıkıyorsun duruluyosun sonra bu kremi sürüyorsun 5 dakika beklemen yeterli o 5 dkyi kendimi keselemekle geciriyorum😂😂Saçların bebek saçı gibi olur bebisimm🥰🥰 https://imgyukle.com/i/E6fRUS
aytangurvanova tombis_anne34 chanel chance,carolina herrera,trussardu,lancome,dior,armani ,vs bomshell ben bunlari kullaniyorum bunlarin kokusu cok guzel ve kalici ama yinede kendiniz tercih etmelisiniz size agir gele bilir ve ya beyenmeye bilirsiniz.
Htcerdogn tombis_anne34 valla sizden acemiyim 😓 bende 21 yaşındayım hiç yaz gelsin istemiyorum hiç evden çıkmak istemiyorum aynaya asla bakmıyorum 👻 hayalet gibiyim 😂 kendimi toparlayana kadarda hiçbirini yapamıyxam sanırım. Eşime bile yaklaşmak istemiyorum böyle dokunmasın bana vs gibi kompleks oluştu resmen
tombis_anne34 SimgeTuna gerçekten aradığım yorumlardan birisi o parfümü almayı düşündüm ama yaklaşık 3 sene önce koklamıştım çok begendigimi hatırlıyorum ama kokusunu unuttum kaş sabitleyicilere baktım ama bazıları doküyor falan yazmış öyle emin olamadım gercekten begendigim ve uygulayabilecegim bi bakım rutini teşekkür ederim 😊
asel35ece tombis_anne34 parfüm konusundan pek anlamıyorum çünkü bi türlü sevemedim hiç parfüm kullanmadım. Ama roll on kullanıyorum ter kokusuna karşı tavsiye ederim. Arada bir saçlarımı düzleştiriyorum makyaj yapıyorum fazla abartıya kaçmadan. Onun dışında haftada 2 defa gül suyuyla yüzümü temizlerim inanılmaz faydası oluyo tavsiye ederim. İki haftada bir de maya maskesi yapıyorum. Bunlar dışında giyim konusunda genelde tayt tişört giyiyorum hem eşim tayt giymemi daha çok seviyo hem de rahat ediyorum açıkçası 🤭🤭
tombis_anne34 asel35ece işte bu ben 😅 roll on ve deodorant kullanırım ama bi parfumum olmadi insallah birini deniyecegim insallah tenimde güzel durur. Maya maskesi ne için daha önce hiç duymadım
asel35ece tombis_anne34 gözenekleri güzel temizliyo cildi sıkılaştırıyo temizliyo ve yumuşacık yapıyo. Bir yumurtanın beyazına göz kararı maya ekleyip krem kıvamına gelene kadar çırpıyorum sonra yüzüme sürüyorum kurumaya başlayınca cildi geriyo zaten tamamen kuruyunca da ılık suyla yıkıyorum. Eğer güneş lekesi vs varsa yüzünüzde maskeye birkaç damla limon da damlatabilirsiniz lekelerin rengini açıp zamanla yok ediyo
tombis_anne34 Htcerdogn kendinizi ne zaman hazır hissederseniz öyle yapın bence de her zaman iyi durmak zorunda değiliz. Ben şuan buna kendimi çok hazır hissediyorum açıkcası bende yaz geldiği için içim kıpır kıpır oldu bi baktım aynaya bu ben olmamalıyım dedim açıkcası
Htcerdogn tombis_anne34 kesinlikle o enerjiyi bulduysanız yapın. Ben şuan zaten istesemde kilo veremiyceğimi biliyorum cildimeyse hiçbişey etki etmiyo. O yüzden doğumu bekliyoeum