Srfe_01 Melda25 bır arkadsımda boyleydı doktoru yatak odanda dolabın üstünde toz varmı bak demıs 😂en tozlu yer her zaman tozu alınmadığı için aynı durum olabılırmı toz varmı bak toz hapşırık yapar
Pregnantdentist Melda25 ben bi hekimden dinlemiştim. Anne karnında su içinde yüzdükleri için doğduklarında burunları dolu oluyormus . Hapşurarak burnunu temizlermiş bebişler
Melda25 Cicilibicili hmm ne yapmam gerekiyo.? Odası sıcak kendim yanındayım su gibi oluyorum sıcaktan dolgazdn
Cicilibicili Melda25 toz durumlarına dikkat edin. Bir de o kadar çok sıcak olmasına gerek yok odanın. Sıcaklık mikrop üretir çünkü. 22-24 derece ideal. Mutlaka havalandırın
Srfe_01 Melda25 bebek deterjanı kullan kokusuz tercıh et kokular da hapsırta bılır sadece deterjan degıl sabunu şampuanı kokusuz olanları tercıh et ıslak mendıllerı vs
Dilara9 Valla benim bildigim kadariyla doktorumuz demisti hapsurmasi iyi cigerleri aciliyor ve yeni dogan bebeklerde hepsinde oluyormus 🥰
Srfe_01 Dilara9 mutlaka hapşırmak iyidir hepsınde olur dünyaya alışmaya çalışıyorlar melekler napsın 🥰tek derdımız hapşırırları olsun Allah daha büyük sorunlarla karsılastrmasın inş
Dilara9 Srfe_01 evet kuzular 🙈 benim kizim da öyle hapsurdugunda ben cok heycanlaniyordum seviyordum nedense cok seker oluyorlardi agzini burnunu sikasim vardi 😂😂♥️