Twomoms EsraYildiz benim tüp bebek yaptığım hastanenin yardım sayfası var telegramda , hayrına verecekseniz yazayım oraya ücretli verecekseniz ne kdr vereceğinizi yazın oraya yazım
EsraYildiz Twomoms merhaba,normal fiyatını bilmiyorum bı sure yarı fiyatına vermeyi istedim eczane ne diyorsa direk yarısına vereyim diye bulamadım kimseyi benimde ihtiyacım vardı madden,sonra gerçekten ihtiyacı olana gitsin dedim onuda bulamqdim
Cutemomy Raporlu olarak sonuncu Gonal f hakkım da bitti. 3. Yılım dayım. Sonucum 15 gün sonra belli olacak. Umarım bir daha tedaviye gerek kalmaz ve hamile kalabilirim. küçükte olsa bir umut besliyorum. olumsuz olursa ben talibim..
EsraYildiz Cutemomy umarım sonuclariniz pozitif olur ve hiç gerek kalmaz Allah im kimseye aratmasin,ihtiyacınız olursa bana ulaşın lütfen.
EsraYildiz Karyakal fiyat bilmiyorum kendiniz belirleyebilirsiniz bende tüp bebek yaptirdim eczanenin yarı fiyatı olur bebeğe kullanicam çok önemli değil rakam karşılıklı işimize yarasın maksat. Resim yüklenmiyor sanırım beceremedim ama 0.75 ml