Esyusil Merhaba aranıza yeni katıldım 5+5 teyken doktor keseyi gördü bebeği göremedi acaba aynı durumu yaşayan var mı daha önce boş gebelik geçirdiğim için endişeleniyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Kizilkafaa Esyusil Ben de kese bile görünmemişti canım öyle söyliyim, 6. Haftanın sonunda kese ve bebeği gördüm, 7 de kalp atışını duydum
Mrvtdmr Esyusil bende 6 haftalıkken sadece kese görünmüştü bebek yoktu.diğer hafta gittiğimde hem bebek oluşmuştu hemde kalp atışı başlamıştı
Vldnshn1 Esyusil 7-8 haftaya kadar yolu var gönlünü ferah tut ben ilk gittiğimde doktor kese diye ufacık bi noktayı gösterdi inanmakta zorlandım o kadar hani ben görmüyordum bile 10 gün sonra gittiğimde hem bebeği hemde kocaman olan keseyi gördüm.🌸
Elisa_Esra04 Esyusil canm 5 haftalık çok küçük ve 1 hafta döllenme sne 4 haftalık de küçük olduğundan görünmüyor bende 5 haftalıken öğrendim ve bebek görünmüyordu Bi kaç hafta atladım sonra göründü yani Bi nokta kadar görünmemesi normal
Vldnshn1 Htc26 Eğer doktorunuza güveniyorsanız ve işinde iyiyse bir şey diyemem ama başka doktora da gözükün derim rabbim yardım etsin çok zor inşallah hemen bir daha olur hasret kalmazsınız 🌸
Elifkc Esyusil bende 6haftalikken öğrenmiştim hamile olduğumu ama sadece kese vardi bebek yoktu 8.haftada gittiğimde görünmüştü bebek.
Elifkc Esyusil valla bilmiyorum ki ben daha adetime 1gun vardı test yaptığımda pozitif çıkmıştı. Bilemiyorum, ilk gebeliğim çok bişey anla anlamıyorum 😁