charlottececi Asibel ayy benim de son 99 🙈 ama iste bi 3-4 hafta erken doguracagimi dusunursek son 69 diyebilirim 😁(ikiz) 🐥
Asibel asellmom yaaa maşallaaahh rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸💖💖 bana daha baya var 😂
Serapmehmet_19 asellmom ayy çok heyecanlıı canım sağ salim al kucağına evladını inşallah, bize de haber et😍😍❤️
Asibel La_le aynen bende 12.haftalarda acaba 25.haftayı görür müyüm diye diye bugüne kadar geldik. Biraz fazla kilolar alarak geldik ama halledicez 😂
Asibel charlottececi bende erken gelir diye düşünüyorum 38de falan🙃. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️❤️
Asibel La_le 6-7 kilo. Bide normal yediklerimi yediğim halde. Yani nasıl başardım bilmiyorum ama bunların hepsini 16dan sonra aldım 🥲
La_le Asibel ben 10 kilo aldım hiç haraket edemedim doktorum artık almamaya çalış dedi ama ne yapcam bilmiyorum
Asibel La_le bende 12.haftadan sonra lekelenmem olmuştu doktor çok yorma kendini dedi. Daha yeni yeni hareket halindeydim hep yatıyordum bende. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo verilir inşallah. Ayrıca benim doktor kilomu ölçmüyor 😂