bbnngg zeynepboran_ ben de 35 haftalık hamileyim. Artık adet ağrısı gibi hafif karın ağrıları başladı. Sizde durumlar nasıl sizin daha az kalmış doğuma
Serapmehmet_19 zeynepboran_ bizimde 19 gösteriyor ama ben o kadar beklemesin hemeenn gelsin istiyorum yaa kilosu kaç canım bebişinin😍
Gami28 bbnngg bende 34+4 üm adet sancısı gibi ara ara benimde oluyo programa göre 38 gün var erken mi acaba yoksa böyle oluyor diye ille hemen gelmez mi
bbnngg zeynepboran_ Hadi ya valla güzelmiş 🙂 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
zeynepboran_ bbnngg aminnn inşallah bütün hamileler sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım evlatlarımızı Allah ın izni ile 🤲🏻♥️
Demir_12 Hilalkhrmn417 valla anlamadım rahatı iyi herhalde iki hafta önce ağrılarım çoktu kesin doğurcam diyordum şimdi tık yok nolacak böyle anlamadım🤣
prensannesi1649 zeynepboran_ bende var da bebeis gelmiyor yarın yine kontrole gidecez bakalım hayirlisi
Serapmehmet_19 zeynepboran_ şafak 19 yazmışım da 17 yazcaktım canım pardon 🤭🤭maaşallah bebişinize bizimde 37+2 de 3540 gramdı