Kvser TBeyza aminnnnn inşallahhhhh canımm🤲🏻🥰 sorması ayıp o ay nasıl değerlendirdiniz gün aşırı mı yoksa 2 güne bir mi kaç saat yattınız sağa veya sola doğru yat dediler yastık vs koydun mu
Beceriklianne Kvser ovulasyon testi dene cnm . Yapamazsan Instagram da bir gebenin günlüğü var ebru abla takip ediyor.
Kvser Beceriklianne ben ilk gebelik istediğimde ovulasyon testi ile denedim 4 ay o sayfadan aldım fakat olmadı .
Kvser TBeyza bende deneyecem daha önce denedim olmadı bilmiyorum artık nasip kısmet vakti zamanı vardır diyorum
ebru2871 Kvser adetten 1 hafta sonra rahim filmi çektirdim 1 hafta sonra falanda döllenme zamanıydı ve bekledik ilişkiye girdik 2 gün arayla ve direk hamile kaldım inşallah sende erkenden hamile kalırsın
Mehtapkz Kvser amin canim insallhhh bende cok ilac kullandmda 13 aydr denioruz bu ayda ben cekilicem sanirim en kisa zamnda guzel haberlerle canim
Kvser Mehtapkz inşallah birşey çıkmaz canım . Benim ve eşimin bir sorunu yok rahim filmi çektirdim çok şükür birşey çıkmadı inşallah rabbim nasip eder bana 🤲🏻🥺
123emakumsal Kvser bende ayin 25inde cektirdim gunleri degerlendirdik ama bakalim RABBIm isteyen herkese hayirlisi ile hayirli evlat nasip etsinn
Kvser 123emakumsal aynı gün çektirmişiz 🤗birde benim evlilik yıl dönümümdü . İnşallah rabbim nasip eder canım senin sonuçların nasıl çıktı .?
Bfduam Kvser inş olacak canım, banada Dr aynısını dedi, 4.ayim bu ay. Anestesiziz çekilmişsin c kollu yeni usul makine miydi? Diğerlerinde çok ağrı oluyormuş. Geçmiş olsun.
Kvser Bfduam makinayı sormadım ama doktorum hissetmeyeceksin adet ağrısı gibi dedi öyle de oldu . İnşallah rabbim nasip eder bizlere 🤲🏻
Bfduam [silindi] ovülasyonla yumurtlamayı takip etmiş miydin? Ayın sonunda kaldıysan takip edip yumurtlamada kalmadığını düşündüm. Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada🤲
[silindi] Bfduam tesekkur ederim canım 🙏hayır hiç kullanmadım o testleri stres olmamak için sadece regl günüme kadar düzenli ilişki oldu reglim geciktiginde betam 11 çıkmıştı doktorum da o şekilde söyledi geç döllenmiş yumurtam 😊 bence düzenli ilişki ovulasyon testinden çok daha mantıklı tabi siz bilirsiniz yinede 😊
poyrazinnannesii Kvser cektirdikten hemen sonraki ay🥰 bende inanmamıştım mucize gibi birseydi ama oldu💕