Annecik02 Bebegimizolsundu aynen beni de çok rahatsız ediyor çok pahalı demişler ya bu kadar beklemiyordum.
Annecik02 moom222 yanlız şöyle bir durum daha var çamaşır giydiği de falan rahatsız ediyor oturup kalkarken bile bazen can yakıyor enfeksiyon ve mantar olayını hiç söylemiyorum bile bence günah değildir çünkü çoğu şikayeti hep sağlık üzerine
moom222 Annecik02 zaten şikayetler varsa doktor la konuşup zaruri bir durum yapılması lazım derse yaptira biliyor kendide çok rahatsizsa yaptırabilir
Derya_55 Annecik02 2019 yılında 2.5 yaptırmıştım canım aynur şendemire hatta eşimin bile haberi yok benide çok rahatzız ediyodu çamaşırıma falan sıkışıyor canımı acıtıyordu bide psikolojik olarak dedigin gibi çok zorlanıyordum
Ikizlerimibeklerken moom222 doğrudur benim sizin yazdığınıza bi itirazım yok zaten ama karşıdaki arkadaşın üslubu çok yanlış postu açan kisi belli ki günahı sevabı önemsiyo kendisi önemsemiyor olabilir ama bunu yıla bağlamak çok saçma kayıtsız kalamadım
Annecik02 Derya_55 peki ne kadar süre de iyileşti ağrı sızı bişey oldu mu bende çok rahatsız oluyorum
Derya_55 Rumeysaasgin 2019 yılında yaptırdım canım zaten basit bi ameliyat ama insanı psikolojik olark çok yoran bişey ayrıca sağlık olarakta sıkıntıları vardı bayağı
Rumeysaasgin Derya_55 nasıl yani ne gibi sıkıntılar veriyor canım psikolojini ve ameliyat sonrası sağlık süreci nasıl oluyor ağrıdan dolayı mı öyle söyledin
Derya_55 Annecik02 15 20 gün sürdü iyileşmesi ilk 3 4 gün ağrı sızı oldu buz torbaları falan koydum ama öyle büyütülecek bi ağrısı yoktu
Derya_55 Rumeysaasgin yok kuzum yaptırmadan önceki süreçten bansediyorum yaptırdıktan sonrası rahatlık
hmyrfnn3 Sinoooms aynen öyle kadın varken niye erkeğe gideyim 😉 siz istediğinize gidin karışan var mı yalnız inançlı biriyseniz şu anda küfre giriyorsunuz değilseniz de ne haliniz varsa görün benim yorumuma atlama hakkını kim tanıyor size hadi selamletle
Sinoooms hmyrfnn3 😂 küfre mi girdim hay Allah bak şimdi. İyi ki haber verdin. Sağ ol canım benim. Jdhzhzjzkzk
Sevdanur522 Rumeysaasgin gunah olmasi icin bir baska erkege guzel goruntu saglamak amacli yapilmasi yada keyfi huzuri begenmedim degistiriyorum tavrinda olman lazim senin soylemene gore rahatsiz oluyorsun ve saglik acisindan da zararli givi duruyor
Rumeysaasgin Sevdanur522 evet kuzum kesinlikle öyle yani görüntüsünden de rahatsızım tabiki ama sağlık açısından da verdiği sıkıntılar var malesef