Gks 30.haftadayım bebeğin kilosu düşük, erken doğum riskim var. Bebeğe kilo aldırmaya bak dedi dr. Ama zaten yiyorum ama almıyr.1haftada 50 gram almış. Normalde bu haftalarda 200-250 gr alması lazım. Var mı böyle durumda olup, düzelen
Mutlumelike Gks Helva ye canım benim komşum helvayı çok yerdi bi Tosun doğurdu maşallah 4650 gr doğdu😊inşallah kilo alır kafana çok takma sürekli ye psikolojik olarak kendini motive et yemene bak
Ntugba Gks gün-de 1 tane sade soda ve ceviz muhakkak tüket canım hurma da bebeğe kilo aldırıyor ama doğumu da başlatiyor mu bis3y oluyordu
Deletedmom411 Ntugba hurma kasilmayi arttirip dogumu baslatabiliyormus riski oldugu icin yemese daha iyi
Gks Mutlumelike Ntugba Deletedmom411 Deletedmom411 Ozge0666 Ruhak Ntugba teşekkür ederim. Sanırım porsiyonları arttırmam lazım yoksa tüm dediklerini yiyip içiyorum.
Deletedmom411 Kasar peyniri muz ceviz kaju maden suyu aldiriyormus bir de nesquik aldiriyor diyorlar insallah alir
elifiii Yer fistigi, badem ceviz sut kasar peyniri muz yumurta bunlari tavsiye ederim. Ama icinizden hep olumlu dusunun. Riskli bir gebe olarak sizi cok iyi anliyorum. 1 kg nun ustunu hedefliyor doktorlarimiz. Bebeklerimiz saglikla zamaninda gelsinler 🙏🏻