Nurerdogann yenidoğan takım çok alma canım giyemeden büyüyorlar.
0-3 ay 3-6 ay arası kıyafetlerle başla. İlk ay kıyafetlerini patikli altlar ya da tulumlar olarak alabilirsin ama 3- ay sonrasını patiksizlerden al rahat etmiyorlar çorap giydirirsin.
Emzik bibs çok favori bu aralar ama bibs’n kullanım süresi 1 emziğin sadece 3 hafta sonrasında değiştirilmesi gerekiyor ve plastik kısmı uçları çok çabuk dağılıyor.
Ben Avent aldım bebeğime emzik olarak da biberon olarak da bu markayı tercih ettim.
Hastane çıkış şeti olarak şu 10’lu takımlardan alma gerçekten çok gereksiz onun yerine 5’li takımlardan 0-3 ay 5-6 adet alsan takım olarak yeterli. Bu takımın içerisinde önlük, alt eşofman, üst bluz, eldiven ve şapkası oluyor.
Ağız mendili, önlüğü, zıbınlar, Müslin örtü vs. Alarak başlayabilirsin.
Ama son ana bırakma bence indirimde gördükçe al koy derim bn 12. Hafta da öğrenmiştim cinsiyetini şuan 29 haftalığım çok şükür hiç bir eksiğim kalmadı beşik ve bebek arabası da dahil indirimde buldukça aldım.
Kıyafet alırken E bebekten ziyade,
- LCWAİKİKİ
-H&M
- Koton
- Defacto
- Civil
- buralara da bak ben çoğunlukla LC ve H&M den indirimle aldım herşeyini.
Bez, ıslak mendil konusunda da Ben baby turco tercih ettim ikisinden de azar azar aldım ki bebeğime pişik vs. yapması durumunda değiştireceğim.
Umarım yardımcı olur fikirlerim😊