071095 Aya girdik 2 ay önce kovit geçirdim ama bu aralar aşırı nefes darlığı kalp çarpıntısı oluyor özellikle yemek yedikten sonra nefesim çıkmıyor böyle bi durumla karşılaşan var mı
ipekveatlas 071095 covidle alakası olduğunu sanmıyorum bende 2 kere geçirdim hamileliğimde ama vücut ağırlaştıköa nefes almak daha zor oluyo suan 35 haftalığım resmen 80 yaşında ki bi teyze gibiyim
selmabttl3 071095 ben covid geçirmedim ama nefes darlığı ve kalp çarpıntısı bende de oluyo doktora sordum normal hamilelikte oluyor dedi 24+4 haftadayım
feyza0806 071095 ben 38. Haftadaym yürüyüş yapmam gerekiyo ama asla 20 dkdan fazla yürüyemiyorum nefesim yetmiyo artık yoruldukça daralıyorm
ipekveatlas Azra_Mom aynen öyle heh heh heh diye nefes alıp veriyorum herkes nefesimden rahatsız oluyo artık ama ne burnumdan ne de göğsümden nefes alamıyorum doğru düzgünnnn
071095 Ama benim nefes darlığı için çok erken değil mi 19. Haftadayım karnım büyümedi hiç ama 10 dk yürüyeyim tıkanıyorum hele yemek sonraları nefessiz kalacak gibi hissediyorum 😢