Bayancorek tupbebekannesi123 Pişik kremi ve ıslak mendil stokladım. Zıbın tulum kıyafet falan alıyorum indirimde denk geldikçe. Kitap, biberon vs. aldım. Odasını falan ise haziranda yapmayı düşünüyorum. 🌸🐣
Mouradi tupbebekannesi123 Daha çorap bile almadım canım 17 haftadayız 😅😅 cinsiyeti öğrendikden sonra İnşaAllah başlıycam 😍 siz neler aldınız ? 🥰
Deemetibostnci tupbebekannesi123 kanamam var 19 haftadayız düşük riski var çok almak istiyorum ama bir türlü toparlayamadım ilaçlarla yaşıyorum
Mrv135 tupbebekannesi123 Oda termometresi, alt değiştirme organizeri, birkaç battaniye, beyaz zıbın, bir iki kıyafet, çorap aldım. Bir kısmı halasından, babaannesinden ve anneannesinden geldi. Cinsiyete %80 dedi tam belli olsun bir sonraki kontrolde ondan sonra basliyicam daha yoğun olarak.
tupbebekannesi123 Mouradi biberon emzik aldım indirimde buldukça zıbın takım çorap patik falan alıyorum şimdilik bu kadar cinsiyeti belli olunca almaya başladım ben de
rkyycbnn Yani bizde yarın 16 hafta olacaz daha hiçbişey almadım daha vakit cok insallah acelesi yok daha cinsiyet bile belli olmadı
tupbebekannesi123 Deemetibostnci çok geçmiş olsun birkaç haftaya kadar benim de vardı hatta dün hastanede yatıyordum enfeksiyon kapmışım sağlıkla kucağınıza alalım inşallah
Irem88- tupbebekannesi123 hiçbirşey almadım bence daha erken 25 30 haftalık olayım başlarım inşallah ☘️
Deletedmom547899 Bayancorek bende aldım da ters koymak mi gerekiyormus faydası oluyorsa bende koyayım😊
Deletedmom547899 Park yatak, iç yatağını, 2 tane 3-6 ay tulum,12 adet indirimden yakaladığım islak mendil , 5-6 adet çorap, 3 tane eldiven , mama önlüğü, ana kucağı,kaynanam ve annemin ördüğü yelek battaniye var şu anlık 😂16.haftadayim