dilara_cinar99 Kızlar 2 cm açıklığım varmış sizce ne zamana doğum olur sizin ne zaman olmuştu tecrübelerinizi paylasirmisiniz ☺️ birde acikligimin artması için ne yapabilirim 🤷🏻♀️
Aynur47 dilara_cinar99 bi tek bende yok bu açıklık varya cok zor dönemden geçiyorum 40 haftayı geçmek insanin pskolojisini bozuyor her anlamda ya
Gamzeates dilara_cinar99 suni sancı vermişlerdi 2 cm açılmam vardı 5 saatte doğurdum ama sizin yoksa bişey bol squat yapın merdiven inip cıkın çömelme hareketleri yapın sağlıkla alın kucağınıza 😇🤲❤️
Aynur47 Parafin bunu duydum.içime su serpildi o kadar kötü psikolojiyle uyaniorum ki her sabah neden doğmadı die resmen soğudum bu surecten düşünmediğim delilik kalmadi çok kötü bi pskoloji sürekli ağlayıp zirliyorum
dilara_cinar99 Gamzeates bakalım bu gün dediler 2 cm diye pazar gününe kadar zamanım var yoksa suni sancı ile getirecekler☺️
Parafin Aynur47 ama tabi sok kontrole gidin ben normal istemiştim olmadı iyki olmamış 4 kiloydu kafası büyüktü ALLAH korusun belki nefessiz kalırdı birşeyler olmuyorsa zorlamamak gerek
Gamzeates dilara_cinar99 benim suyum gelmişti vakit yoktu güzelce yürüyün rahatlayın squat çok faydalı oluyor 😇
dilara_cinar99 Gamzeates squat yapıyorum pilates topunda egzersiz yapıyorum bu gün yürüyüş de yapicam bakalım nolacak 🤷🏻♀️☺️