Azizinannesi2 Ya ben yorum yaptığım postlari takip ediyorum ki yorumuna cevap aldığım zama göreyim diye şu an bildirim bile gelmiyor ben girip bakıyorum ve önceden yazdığım şeye tıklayınca ek sayfa açılıyor sebebi nedir tek bende mi sıkıntı
Gamzeates Azizinannesi2 aynısı bende de oluyor bildirim de gelmiyor bana aynı şekil de profiline bakıcam başka sayfa çıkıyor
Azizinannesi2 Gamzeates aynen öyle ya valla önceki yazdığım şeylere gitmek istemiyorum sinir bozucu olmuş
hunilimom Azizinannesi2 bende de benzer problemler bildirim geliyor gözüküyor sayfayı yeniliyorum yok bildirim kısmını yeniliyorum öyle gözüküyor bazı cevaplarıma 2-3 kişi daha yazıyor üzerine tıklayınca açılmıyor o kadar yorumun arasında kendi adıma yapılan yorumu arıyorum 😂 dünden beri bu şekilde
Azizinannesi2 hunilimom bende de öyle askim kalktığı günden beri öyle bende de birde bı dk yerine bir saat önce yazıyor 😂😂
Armess_loya Azizinannesi2 yok canım şuan bildirimlerle alakalı bir sorun var gecici durummuş düzelicek, ama ne zaman ne zaman n kırmızı noktayı özledim🔴🤷🏼♀️🌸
Azizinannesi2 Mom727373 bnde hiç düşmüyor onun için yorum yaptığım postlari otomatik takip ediyorum yine düşmüyor