Basak6258 Artık oğluma kavuşmak istiyorum sizinde kasılmalarımız başladımı erkek anneleri kaçıncı haftalarda doğumu başladı nasıl anladınız
Sblbngl Basak6258 ben oğluma hamileyken 40+2 de geldi şimdi kızıma hamileyim 38 haftam kız cocukları gelir hemen diyorlar ama hanı hiç tık yok 😂
Basak6258 yineyenidenanneoluyorum7 yineyenidenanneoluyorum7 belirtilerini hayırlıyormusun benim bu aralar kasıklarım ve sırtım çok aşırı ağrıyor sürekli lavobadayım ayıptır söylemesi büyük tuvalete ateş basıyor aşırı
yineyenidenanneoluyorum7 Basak6258 4 gn once yolda yururken yuruyemeyecegm kdar siddetli bir agri girdi 5 dk boyunca yuruyemedm aglicak kdar agrm oldu sonra azaldi sonrasndada suyum geldi tum hazirliklarini tamamla benm tamamlanmamisti 1 ay var diye
AnnelikHayali Basak6258 yürüyüş, hurma, papatya çayı, duşta sıcak su, perine masajı, ağırlıklı squat ve pilates yaptım. 😊
Basak6258 Neslimavii benimde ağrılarım var hafiften bacak ağrılarım çok artı doktorum çagal muhaneside 39 da yapıcam dedi napıcam bilmiyorum
Neslimavii @" Basak6258 Ah o bacak ağrıları çok fena . Benim çatı ağrım var bacağımı kaldıramıyorum valla Allah yardımcımız olsun😩